• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
 • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Paneel Econox Xitanium DALI 32W 3900 lm 3000K 300x 1200

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 45 92

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 45 92

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Specificaties Noxion LED Paneel Econox Xitanium DALI 32W 3900 lm 3000K 300x 1200

Beschrijving Noxion LED Paneel Econox Xitanium DALI 32W 3900 lm 3000K 300x 1200

Goed om te weten:

 • Topkwaliteit van Noxion
 • 70.000 branduren
 • UGR<22
 • DALI
 • Stevig en flexibel
 • Warm wit licht - 3000K
 • Eenvoudige installatie
 • 7 jaar all-in garantie

Topkwaliteit van Noxion

Met dit witte Noxion Econox LED paneel van 30x120cm haal je absolute topkwaliteit aan LED verlichting binnen. Dit exemplaar uit de succesvolle Econox serie vervangt conventionele TL-armaturen van 2x36 Watt. Zelf verbruikt dit LED paneel slechts 32 Watt, terwijl het ook over een enorme lichtopbrengst van liefst 3900 Lumen beschikt. Je energiebesparing loopt al snel op tot 56%. 

70.000 branduren

In de meeste scholen en kantoorgebouwen brandt een LED paneel gemiddeld zo’n 12 uur per dag. Wanneer dat bij dit Noxion Econox LED paneel het geval is, dan heb je er ruim 22 jaar plezier van! Ook komen onderhouds- en vervangingskosten voor die hele periode te vervallen. Tel uit je winst! 

UGR<22

De zogeheten UGR waarde geeft de verblindingsgraad van een LED paneel aan. In dit geval heeft dit Noxion Econox LED paneel een UGR<22 waarde. Deze verblindingsgraad is geschikt voor algemene ruimtes. Je kunt er qua toepassingsgebied dus meerdere kanten mee op. Op zoek naar een LED paneel voor een school of kantoor? Dan is de UGR<19 waarde perfect geschikt.

DALI

Dit Noxion LED Paneel kun je aansluiten op een DALI systeem. Daarmee kun je meerdere armaturen in een verlichtingssysteem onderling met elkaar laten communiceren. Ook kun je verlichting dimmen. Verder werkt het DALI lichtsysteem geheel zelfstandig, in combinatie met de juiste sensoren. Het maakt slim gebruik van zijn omgeving. Bovendien verspil je dankzij DALI geen onnodige energie.

Stevig en flexibel

De optische afdekking en behuizing van dit Noxion Econox LED paneel zijn van polystyreen. Verder zal er geen overhitting of vergeling van het licht optreden, vanwege een ingebouwde koeling. De meegeleverde externe Philips Xitanium driver (32 Watt) zorgt er samen met de hoge powerfactor (<0,90) voor dat er tijdens de levensduur niet of nauwelijks vermogen verloren gaat.

Warm wit licht - 3000K

Met 3000 Kelvin geeft dit Noxion LED paneel een warm wit licht af. Deze kleurtemperatuur is vooral geschikt voor hallen, gangpaden, wachtruimtes en trappenhuizen. Je kunt er dus meerdere kanten mee op! Verder heeft dit Econox LED paneel een stralingshoek van 120 graden.

Eenvoudige installatie

Het installeren van dit LED paneel is een fluitje van een cent. Het past in elk systeemplafond met dezelfde afmeting (30x120cm). Je sluit dit inbouwarmatuur via onder andere de push-in connector rechtstreeks aan op het stroomnetwerk (220-240 Volt). In onze blog leggen we via een handige instructievideo uit hoe je een LED paneel installeert.  

7 jaar all-in garantie

Bij Lampdirect staat het leveren van een goede service hoog in het vaandel. Daarom krijg je bij de aanschaf van dit Noxion LED paneel 7 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking? Of wil je een offerte ontvangen voor grotere aantallen? Neem dan contact met ons op!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.