• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
 • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Paneel Delta Pro V3 30W 4000K 4070lm 60x60cm UGR <19 | Koel Wit - Vervangt 4x18W

 66,55  54,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,01 Recupel-bijdrage
16 december op voorraad.

Gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW

Alternatief Wil je niet wachten? Bekijk alternatief
Goed nieuws!
Er is een nieuwere versie van dit product. We zetten je product automatisch over naar het verbeterde product.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Noxion LED Paneel Delta Pro V3 30W 4000K 4070lm 60x60cm UGR <19 | Koel Wit - Vervangt 4x18W

Beschrijving Noxion LED Paneel Delta Pro V3 30W 4000K 4070lm 60x60cm UGR <19 | Koel Wit - Vervangt 4x18W

Interessant om te weten:

 • LED vervanger van TL armaturen
 • Interne driver
 • 50.000 branduren
 • Eenvoudig en snel geïnstalleerd 
 • UGR<19
 • 4000 Kelvin - koel wit licht
 • Mooie spreiding van het licht

LED vervanger van TL armaturen

Meer dan de helft aan energiekosten besparen én een bijdrage leveren aan een beter milieu? Dat kan met dit efficiënte Noxion Delta Pro V3 LED paneel van 60x60cm! Zo vervangt dit inbouwarmatuur conventionele TL armaturen met daarin vier 60cm lange TL buizen van ieder 18 Watt. Wanneer je dat vergelijkt met de 30 Watt van dit Noxion LED paneel, dan kunnen we stellen dat je met aanzienlijk minder vermogen (30W tegenover 72W), verzekerd bent van dezelfde lichtopbrengst! En dat ga je vanaf dag één merken in je energie- en onderhoudskosten.

Interne driver

Dit Noxion LED paneel is voor iedereen zeer gebruiksvriendelijk. Zo is er een interne Philips driver ingebouwd van zeer hoge kwaliteit. Dat houdt dus in dat je geen aparte driver hoeft aan te schaffen. 

50.000 branduren

Een gemiddelde TL buis gaat zo’n 15.000 branduren mee. Bovendien komt het weleens voor dat je bij TL verlichting een flikkering in het licht ziet. En dat is niet prettig voor je ogen. Met de aanschaf van dit Noxion Delta Pro V3 LED paneel zul je daar geen last van hebben. Het licht dat dit armatuur uitstraalt is namelijk geheel flikkervrij. Ook heeft het een levensduur van 50.000 branduren. Dat staat bij een gemiddeld gebruik (60 uur per week) gelijk aan ruim 16 jaar. Tel uit je winst!

Eenvoudig en snel geïnstalleerd 

Het installeren van een LED paneel lijkt misschien een lastige klus, maar dat is absoluut niet zo! Zo past dit innovatieve Noxion product perfect in ieder systeemplafond van 60x60cm. Het enige wat je nog hoeft te doen is het LED paneel rechtstreeks op de netstroom (230V).aansluiten via de bijgesloten kabels. Indien nodig kun je ook gebruikmaken van Noxion accessoires voor LED panelen, zoals een (opbouw) montagekit of pendelkit voor het ophangen van een LED paneel. Na de installatie ben je de eerste 5 jaar verzekerd van een Lampdirect all-in garantie! 

UGR<19

Ieder LED paneel bezit een UGR waarde. Daarmee wordt bedoeld in hoeverre het uitgestraalde licht van een LED paneel verblindend is. Hoe lager de UGR waarde, hoe lager de kans op verblinding. Dit Noxion product heeft een UGR<19 verblindingsgraad en dat is speciaal geschikt voor scholen en kantoren. Daarnaast is deze waarde voor LED panelen op scholen en kantoren wettelijk verplicht gesteld, volgens Europese normeringen (NEN-EN 12464-1) omtrent verlichting. LED panelen voor algemene ruimtes zoals een foyer, hal of balie dienen minimaal een UGR<22 waarde te hebben.

4000 Kelvin - koel wit licht

De kleurtemperatuur 4000 Kelvin geeft qua licht een koele/frisse tint. Dit komt vooral goed van pas in ruimtes waar voldoende licht nodig is en waar focus/concentratie een belangrijke rol speelt. Denk hierbij aan magazijnen, showrooms, kapsalons, schoonheidssalons en keukens. Je kunt bij de diverse Noxion LED panelen ook kiezen voor 3000 Kelvin. Dit is wat aangenamer licht met een meer warme tint. Dat is meer geschikt voor onder andere ontvangst- en wachtruimtes.

Mooie spreiding van het licht

Bij het design van dit LED paneel is er door de ontwerpers van Noxion ook veel rekening gehouden met de mate waarop het licht wordt verspreid. Zo is er bewust gekozen voor een brede stralingshoek van 120 graden. Op deze manier wordt het licht evenredig en zo optimaal mogelijk over iedere ruimte verdeeld. En daarmee wordt het maximale uit de zeer hoge lichtopbrengst (aantal lumen) gehaald. 

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.