• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
 • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Paneel Delta Pro UGR<19 V2.0 Xitanium DALI 30W 3960lm 3000K 600x600

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 45 92

Offerte aanvraag

Vul alsjeblieft onderstaande gegevens in zodat wij binnen een werkdag contact met je kunnen opnemen voor een persoonlijk aanbod.

Wil je sneller een aanbod ontvangen? Neem dan contact op met onze lichtspecialisten via 03 808 45 92

Jouw aanvraag is succesvol ontvangen!

Onze productspecialist gaat direct met jouw aanvraag aan de slag en zal binnen 4 uur contact met je opnemen om het persoonlijk aanbod te bespreken.

Het product is toegevoegd aan jouw offerte!

Specificaties Noxion LED Paneel Delta Pro UGR<19 V2.0 Xitanium DALI 30W 3960lm 3000K 600x600

Beschrijving Noxion LED Paneel Delta Pro UGR<19 V2.0 Xitanium DALI 30W 3960lm 3000K 600x600

Goed om te weten:

 • Topkwaliteit van Noxion
 • 70.000 branduren
 • UGR<19
 • DALI
 • Stevig en flexibel
 • Warm wit licht - 3000K
 • Eenvoudige installatie
 • 7 jaar all-in garantie

Topkwaliteit van Noxion

Met dit witte Noxion Delta Pro V2.0 LED paneel van 60x60cm haal je absolute topkwaliteit aan LED verlichting binnen. Dit exemplaar uit de succesvolle Delta Pro serie vervangt conventionele TL-armaturen van 4x18 Watt. Zelf verbruikt dit LED paneel 30 Watt, terwijl het ook over een enorme lichtopbrengst beschikt. Je energiebesparing loopt al snel op tot 60%. 

70.000 branduren

In de meeste scholen en kantoorgebouwen brandt een LED paneel gemiddeld zo’n 12 uur per dag. Wanneer dat bij dit Noxion Delta Pro V2.0 LED paneel het geval is, dan heb je er ruim 22 jaar plezier van! Ook komen onderhouds- en vervangingskosten voor die hele periode te vervallen. Tel uit je winst! 

UGR<19

Tegenwoordig bestaat er voor een aantal werkplekken in Nederland een Europese normering wat betreft verlichting. Dat geldt onder andere voor klaslokalen en kantoren. Deze zogeheten (NEN 12464-1) normering stelt minimale eisen voor de lichtopbrengst en verblindingsgraad van de verlichting. Bij dit Noxion LED Paneel zit je helemaal goed, want de UGR <19 waarde is de maximale verblindingsgraad. 

DALI

Dit Noxion LED Paneel kun je aansluiten op een DALI systeem. Daarmee kun je meerdere armaturen in een verlichtingssysteem onderling met elkaar laten communiceren. Ook kun je verlichting dimmen. Verder werkt het DALI lichtsysteem geheel zelfstandig, in combinatie met de juiste sensoren. Het maakt slim gebruik van zijn omgeving. Bovendien verspil je dankzij DALI geen onnodige energie.

Stevig en flexibel

De optische afdekking en behuizing van dit Noxion Delta Pro LED paneel zijn van polystyreen. Verder zal er geen overhitting of vergeling van het licht optreden, vanwege een ingebouwde koeling. De ingebouwde Philips Xitanium driver (32 Watt) zorgt er samen met de hoge powerfactor (<0,90) voor dat er tijdens de levensduur niet of nauwelijks vermogen verloren gaat.

Warm wit licht - 3000K

Met 3000 Kelvin geeft dit Noxion LED paneel een warm wit licht. Deze kleurtemperatuur is vooral geschikt voor hallen, gangpaden, wachtruimtes en trappenhuizen. Je kunt er dus meerdere kanten mee op! Verder heeft dit Delta Pro V2.0 LED paneel een stralingshoek van 120 graden.

Eenvoudige installatie

Het installeren van dit LED paneel is een fluitje van een cent. Het past in elk systeemplafond met dezelfde afmeting (60x60cm). Je sluit dit inbouwarmatuur via onder andere de push-in connector rechtstreeks aan op het stroomnetwerk (220-240 Volt). In onze blog leggen we via een handige instructievideo uit hoe je een LED paneel installeert.  

7 jaar all-in garantie

Bij Lampdirect staat het leveren van een goede service hoog in het vaandel. Daarom krijg je bij de aanschaf van dit LED paneel 7 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking? Of wil je een offerte ontvangen voor grotere aantallen? Neem dan contact met ons op!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.