• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
 • Duurzame LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Highbay Concord G3 Selectable Wattages 200W 840 30000lm IP65 90D | 1-10V Dimbaar - Koel Wit - Vervangt 400W

 205,70  169,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,01 Recupel-bijdrage
Alleen beschikbaar op aanvraag
Alternatief Wil je niet wachten? Bekijk alternatief

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Noxion LED Highbay Concord G3 Selectable Wattages 200W 840 30000lm IP65 90D | 1-10V Dimbaar - Koel Wit - Vervangt 400W

Beschrijving Noxion LED Highbay Concord G3 Selectable Wattages 200W 840 30000lm IP65 90D | 1-10V Dimbaar - Koel Wit - Vervangt 400W

Interessant om te weten:

 • Ervaar absolute topkwaliteit
 • Bepaal zelf het wattage
 • Krachtig en helder licht
 • 50.000 branduren 
 • L90B50 waarde
 • 4000 Kelvin - koel wit licht
 • Geen onderhoud nodig

Ervaar absolute topkwaliteit

Energiezuinig, duurzaam, stevig én voorzien van een zeer krachtige inhoud. Dat is waar deze Noxion LED High-bay Concord G3 voor staat. Dit ronde model maakt deel uit van de steeds groter wordende Noxion High-bay Concord familie en staat vele jaren garant voor absolute topkwaliteit. Niet voor niets draagt Noxion al enige tijd de titel ‘snelstgroeiende lichtmerk van Europa’.    

Bepaal zelf het wattage 

Heb je de meeste baat bij een vermogen van 200 Watt? Of is een wat lager wattage beter geschikt voor de ruimte waar je deze High-bay wil plaatsen? Het fraaie aan dit Noxion product is dat je dit zelf kunt bepalen! Je kunt kiezen uit vier opties; 100 Watt, 120 Watt, 150 Watt en 200 Watt. Je stelt dit in door eerst het deksel aan de bovenkant van de High-bay open te maken. Vervolgens zie je een schakelaar, waar je eenvoudig het juiste gewenste wattage in kunt stellen. Bij de aanschaf van deze LED High-bay krijg je 5 jaar all-in garantie. 

Krachtig en helder licht

Dit Noxion pendelarmatuur is vooral geschikt om op grotere hoogtes (4-14 meter) te plaatsen. Dat komt vooral door de extreem hoge lichtopbrengst van liefst 30000 lumen. De brede stalingshoek van 90 graden zorgt ervoor dat het krachtige licht een zo groot mogelijk oppervlak kan verlichten. Qua toepassingsgebied kun je denken aan diverse ruimtes met hoge plafonds, zoals magazijnen, fabriekshallen, opslagruimtes en loodsen. Heb je een grotere hoeveelheid nodig van deze armaturen? Dan kun je op deze pagina eenvoudig een offerte aanvragen. Ook kun je terecht voor diverse accessoires die de lichtkwaliteit bevorderen, zoals een PC diffuser of een reflector.

50.000 branduren 

Deze Noxion LED Highbay Concord G3 is de zuinige en milieuvriendelijke vervanger van conventionele gasontladingslampen van 400 Watt. Wanneer je de overstap maakt naar LED verlichting, levert dat diverse voordelen op. Zo vallen je energiekosten tot ruim 75% lager uit. Ook gaat dit robuuste armatuur dankzij de 50.000 branduren in vergelijking met conventionele verlichting ruim 5x zo lang mee. 

L90B50 waarde

De L90B50 waarde vertelt dat de lichtintensiteit van alle geplaatste LED verlichting tenminste 90% dient te zijn, wanneer de levensduur van 50.000 branduren is behaald/overschreden. De B50 code verwijst naar de regel dat de eerder genoemde L90-waarde door tenminste 50% van de geplaatste LED verlichting niet hoeft worden bereikt. Hiermee voldoet deze Noxion High-bay aan de EIA2021 eisen! Hiermee kunnen bedrijven en verenigingen fiscale aftrek krijgen wanneer ze investeringen maken die een forse energiebesparing opleveren. Meer weten over de EIA? Klik dan hier.

4000 Kelvin - koel wit licht

De kleurtemperatuur 4000 Kelvin geeft een koel wit licht. De naam zegt het eigenlijk al; je zult qua licht een koele / frisse tint ervaren. Deze lichtkleur is ook goed voor de concentratie en het dag/nacht ritme. Je kunt ervoor kiezen om het licht indien gewenst nog warmer te maken. Dat doe je door deze Noxion LED High-bay te dimmen. Hiermee heb je dus zelf de volledige controle over de lichtintensiteit van dit armatuur. Bij 1-10V dimmen wordt er een analoog signaal (tussen 0 en de 10 volt) aan de verbonden driver gezonden. Je hoeft dus geen losse LED dimmer aan te schaffen. Ben je op zoek naar een soortgelijke High-bay in de kleurtemperatuur warm wit (3000 Kelvin)? Klik dan hier.

Geen onderhoud nodig

Een ander groot voordeel is dat je na het plaatsen van deze Noxion High-bay geen onnodige kosten zult maken aan onderhoud. Je hoeft dus geen monteur in te huren. Bovendien is het armatuur zo ontworpen dat stof en ander vuil er niet op blijft liggen. Komt er water of vocht op dit armatuur? Dat is geen enkel probleem! De IP65 waarde geeft namelijk aan dat deze Noxion High-bay spatwaterdicht is! Ook zal er geen stof in het armatuur doordringen en vitale onderdelen bereiken en is het beschermd tegen vandalisme. 

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.