Vorige

Noxion LED High-bay

4 artikel(en)

4 Producten

4 artikel(en)

4 Producten

Koop Noxion LED High-bay bij Lampdirect.be/nl en profiteer van de hoge kwaliteit en de snelle levering.

Noxion LED High-bay

Noxion LED High-bay zijn armaturen die binnenshuis worden toegepast. Noxion LED High-bayworden voornamelijk gebruikt voor het verlichten van grote gebieden, zoals industriegebieden en warenhuizen. Om deze reden, heft de Noxion LED High-bay een stralingshoek van 120 graden. Noxion LED High-bay hebben een hoge lichtopbrengst per Watt, van ongeveer 120 lumen per Watt. De levensverwachting van de Noxion LED High-bay is heel erg lang, deze kan tot de 100.000 uur komen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om ze  te veranderen.   

Geïntrigeerde LED-technologie

Alle Noxion LED High-bay bij de Lampdirect.be/nl komen met een geïntrigeerde LED-technologie. Dit  come with geïntrigeerde LED-technologie. Dit zorgt voor een lage energie consumptie terwijl de hoge lichtopbrengst die u zoekt, blijft. Daarom is deNoxion LED High-bay een geode vervanger voor uw conventionele armaturen.  

Onbreekbaar

De beschermingswaardering van de  Noxion LED High-bay is IP65, dit betekend dat ze met een robuust ontwerp komen, wat betekend dat ze tegen grote hoeveelheden stof en water kunnen. Daarom, kunt u de Noxion LED High-bay In elk scenario gebruiken. De Noxion LED High-bay hebben een special ontwerp, zodat ze bestand zijn tegen hitte, genaamd thermisch management.

Toepassing van de Noxion LED High-bay

Noxion LED High-bay zijn perfect voor gebruikt bij de volgende locaties:  

  • Fabrieken
  • Warenhuizen
  • Sportfaciliteiten
  • Winkelcentra
  • Productieterreinen

Verbeter de lichtkwaliteit in uw gebouw met de  Noxion LED High-bay bij Lampdirect.be/nl!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen