• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Bestel meer, betaal minder

Noxion Automatische LED Dimmer Schakelaar RLC 0-300W 220-240V

 48,39  39,99 excl. BTW incl. BTW
Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion Automatische LED Dimmer Schakelaar RLC 0-300W 220-240V

Beschrijving Noxion Automatische LED Dimmer Schakelaar RLC 0-300W 220-240V

Goed om te weten

  • Ervaar absolute topkwaliteit
  • Automatische herkenning
  • Van vele markten thuis
  • Makkelijk te plaatsen
  • Rechtstreeks dimmen op de netstroom (230V)
  • 5 jaar all-in garantie

Ervaar absolute topkwaliteit

Op zoek naar een betrouwbare dimmer van topkwaliteit? Dan zit je goed met deze LED automatische switch RLC dimmer van a-merk Noxion. Ervaar het gebruiksgemak van dit duurzame product, in combinatie met zijn zeer krachtige vermogen. 

Automatische herkenning

Vrijwel iedere dimbare lamp uit ons assortiment kun je dimmen via fase afsnijding. Dit wil zeggen dat een lamp 100% kan worden gedimd, totdat deze niet meer brandt. Bovendien bespaar je hiermee de meeste energie. Dimmen via fase aansnijding houdt in dat het dimbereik lager is. Je zult daardoor een lamp dus niet volledig kunnen dimmen, maar enkel tot een bepaald maximum. Het fraaie aan deze dimmer is dat de aangesloten LED verlichting meteen wordt herkend, zodat er automatisch kan worden geschakeld naar fase afsnijding ofwel fase aansnijding. Handig nietwaar?

Van vele markten thuis

Met deze LED dimmer kun je logischerwijs LED lampen dimmen, maar ook conventionele lampen en halogeenlampen. Daarbij geldt wel dat er een maximum aan vermogen kan worden aangesloten, namelijk tot 300 Watt. Let er dus op dat de hoeveelheid Watt van de verlichting die je wil aansluiten niet boven dit getal uit mag komen, want zo kunnen je lampen niet goed worden gedimd. 

Makkelijk te plaatsen

Het aansluiten van deze Noxion LED dimmer is een fluitje van een cent. Uiteraard zorgen we voor een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat je goed kunt zien waar je de dimmer dient aan te sluiten. Wanneer de dimmer is geïnstalleerd heb je er vele jaren ongestoord plezier van. Ook hoef je er niet bang voor te zijn dat er kortsluiting of overbelasting op zal treden, want er is een beveiliging ingebouwd.  

Rechtstreeks dimmen op de netstroom (230V)

Het dimmen van verlichting gebeurt vrijwel altijd rechtstreeks op de netstroom (220-240V). En daar is deze LED dimmer van Noxion dan ook voor geschikt. Het dimmen van verlichting die op 12 Volt werkt is met deze dimmer ook mogelijk, maar dan heb je wel een transformator nodig. Deze zet namelijk de stroom om van 230V naar 12V.

Hoe gezellig maak jij het?

Het dimmen van verlichting geeft vooral een erg aangename sfeer. Waar dan ook. Zo zie je vaak dat verlichting in de woonkamer of slaapkamer dimbaar is, om het extra gezellig te maken. Voor tijdens een etentje met vrienden bijvoorbeeld, of tijdens een gezellige avond op de bank. Maar ook op plekken als restaurants, kroegen, hotels, theaters en winkels komt dimbare verlichting erg tot zijn recht. Qua kleurtemperatuur beginnen de meest warm witte lampen uit ons assortiment bij 1800 en 2000 Kelvin. Wil je qua lichtintensiteit iets meer volume, dan is dimbare verlichting tussen de 2200 Kelvin en 2700 Kelvin beter geschikt. 

5 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van deze dimmer zit een Lampdirect all-in garantie van 5 jaar! Heb je een grotere hoeveelheid van dit Noxion product nodig? Vraag dan op deze pagina gratis een offerte aan. Ben je op zoek naar een ander type LED dimmer? Klik dan hier om ons assortiment te bekijken.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
03 808 45 92