03 808 45 92 Mijn account

Ben je dealer of installateur?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Ben je al klant? Inloggen

Professional of installateur?

Ontdek hier je persoonlijke voordelen
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Noxion Logo

 

Noxion Armaturen

Duurzame, efficiënte en betrouwbare LED verlichting. Dat is waar a-merk Noxion voor staat. Die eigenschappen zijn terug te vinden in ieder product. Zo zijn de materialen met uiterste zorgvuldigheid geselecteerd en wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste LED technologieën. Het ultieme doel daarbij is om iedereen betaalbare én topkwaliteit LED verlichting te kunnen bieden, met een zo lang mogelijke levensduur. Daarnaast ben je met Noxion verzekerd van een zuinige toekomst. Je energiebesparing kan oplopen tot ruim 90% ten opzichte van conventionele verlichting! Voor iedere situatie en ruimte is er een passende oplossing. Niet voor niets is Noxion al jarenlang het snelstgroeiende lichtmerk in Europa. In steeds meer bedrijven zorgt LED verlichting van Noxion dagelijks voor optimale prestaties. Maak op deze pagina kennis met een ruim aanbod aan LED producten en stap over op Noxion.
 

Noxion logoSchool en leerlingen

Multifunctioneel inzetbaar

LED verlichting van Noxion is zeer breed toepasbaar en geschikt in veel verschillende situaties. Bovendien beschikt ieder armatuur over de benodigde CE, EMC, RoHs, ENEC, TUV en GS certificaten. Hiermee weet je dus zeker dat je altijd een goede en betrouwbare keuze maakt! Op ieder Noxion product zit een all-in garantietermijn van 3. 5 of zelfs 7 jaar. Na de eenvoudige installatie van een Noxion armatuur hoef je er jarenlang niet meer naar om te kijken. Niet alleen het besparen op energiekosten begint dus vanaf de eerste dag. Ook ben je een lange periode vrij van kosten aan vervanging en onderhoud. LED armaturen van Noxion gaan in een gemiddelde productieomgeving (60 uur per week) tot wel 30 jaar mee! Uiteraard zitten de ontwerpers nooit stil en wordt er continue gewerkt aan het verbeteren van iedere productlijn. Daarnaast ligt de focus op het realiseren van een bredere keuze aan specificaties en opties. Zo zijn er per LED armatuur meerdere kleurtemperaturen beschikbaar. Tevens kun je bij Lampdirect terecht voor Noxion LED panelen met een UGR<19 waarde, die speciaal geschikt zijn voor scholen en kantoren. Of krachtige Noxion LED High-bays, die in magazijnen en productiehallen op zeer grote hoogte nog steeds een maximale lichtopbrengst genereren. In iedere branche kun je met Noxion LED verlichting vele kanten op. Van de horeca tot de industrie of van de retail tot de zorgsector. 

LED Panalen

 

De groene missie

Naast het dagelijks streven om de beste LED verlichting op de markt te brengen, steekt Noxion veel energie in het verbeteren van het milieu en klimaat. De term 'duurzaamheid' staat daarbij zeer hoog in het vaandel. Het produceren van energiezuinige LED-oplossingen die niet alleen vandaag, maar ook morgen voldoen aan de Europese wet- en regelgeving, speelt eveneens een belangrijke rol. Op die manier draagt Noxion zijn steentje bij aan het verminderen van de wereldwijde C02 uitstoot. LED verlichting is een zeer eenvoudige manier om te verduurzamen en om de kosten voor energieverbruik aanzienlijk te verminderen. Om die redenen blijft iedereen binnen Noxion zich maximaal inzetten om een bijdrage te leveren aan alle gestelde doelen wat betreft het klimaat. Door te kiezen voor betaalbare LED verlichting van Noxion, doe je actief mee om te zorgen voor een schonere wereld. En dat is iets waar het merk Noxion zich iedere dag voor blijft inzetten. Zodat alle volgende generaties daar veel profijt van zullen hebben. Help mee om de groene missie van Noxion tot een succes te brengen via Lampdirect!


 

 

Noxion: Best in class lighting