Vorige

Betrouwbaar, efficiënt & solide

Noxion vindt haar oorsprong in de lichtstad Eindhoven, waar het bedrijf in het jaar 2000 het licht zag. In eerste instantie als grossier en later als fabrikant gespecialiseerd in LED-armaturen. Door vergaande internationalisatie kan Noxion zich tegenwoordig met recht een Europese speler noemen. Noxion positioneert zich als een fabrikant van degelijke armaturen tegen een eerlijke prijs. Daarbij garandeert Noxion een korte terugverdientijd, doordat het producten ontwikkelt naar de wensen van de eindklant. Bovendien streeft Noxion naar groene operationele processen, zodat maatschappelijk verantwoord ondernemen te allen tijden gegarandeerd wordt. Door het aanbieden van energiezuinige verlichting levert Noxion een positieve bijdrage aan de CO2 reductie binnen Europa.

Kantoorverlichting

De juiste verlichting in een werkomgeving is cruciaal. Het creëert een aangename sfeer en vermindert fouten.

Philips buitenverlichting

Buitenverlichting

Buitenverlichting is essentieel om gasten te verwelkomen of om grote stukken grond te verlichten. Het licht is nodig als oriëntatie, veiligheid of om sfeer te creëren.

Industrieverlichting

Verlichting in industriële omgevingen zijn enorm belangrijk voor de productiviteit van mensen, maar uiteraard ook voor de veiligheid.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen