• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

MR16 Lampen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Bestel hier GU5.3 / MR16 LED lampen

MR16 Lampen

Lampdirect.be heeft een breed assortiment met diverse MR16 lampen. MR16 lampen welke veelvuldig verkochten worden zijn doorgaands altijd op voorraad, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Mocht u hulp nodig hebben met het vinden van de juiste MR16 lampen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. U krijgt veelal binnen 30 seconden een medewerker te spreken.

Kenmerken MR16 lampen 

MR16 lampen worden gekenmerkt door het formaat van de lampen. Een MR16 lamp heeft dus altijd hetzelfde soort formaat. Er wordt wel eens gedacht dat MR16 hetzelfde is als een GU5.3 lampvoet. Dit is zeker niet zo. MR16 lampen kunnen diverse lampvoeten hebben, zoals bijvoorbeeld GU5.3, GU10 en GX10. Tevens komen MR16 lampen voor bij halogeenlampen en bij LED lampen. 

MR16 lampen worden vaak aangeduid met een zogeheten ANSI, wat bestaat uit 3 letters. Via de letters kunt u achterhalen welke type lamp u nodig heeft. De eerste letter duidt op het vermogen van de lamp, daarna de lampvorm en als laatste de gradenbundel. 

Plaats hier uw order voor GU5.3 / MR16 LED lampen

Soorten MR16 lampen bij Lampdirect.be 

Doordat er vele soorten MR16 lampen zijn, worden de belangrijkste nu opgesomd:

GU5.3 / MR16 LED lampen 

De GU5.3 / MR16 LED lampen zijn energiezuinige varianten in tegenstelling tot halogeenlampen. De MR16 lampen zijn eenvoudig te vervangen voor halogeenlampen. U kunt de lampen direct aansluiten op de huidige halogeentransformators. De lampen zijn te verkrijgen in diverse wattages en gradenbundels. 

Koop hier de Philips Brilliantline Dichroic

Philips Brilliantline Dichroic

De Philips Brilliantline Dichroic is een halogeenlamp met een reflector. De MR16 lampen zijn geschikt wanneer u warmtegevoelige objecten wilt verlichten. Dit doordat de lampen 60% van de warmte naar achteren afvoeren. De objecten worden minder warm. De lampen zijn in drie diverse wattages te verkrijgen en in vier verschillende gradenbundels. 

Philips EcoHalo Twist

De Philips EcoHalo Twist zijn MR16 lampen welke de kleuren weergeven zoals ze zijn. Vaak ziet u dat kleuren veranderen en/of vervagen wanneer u een object onder een lamp ziet. Dat is met de EcoHalo Twist niet langer het geval. De lampen hebben een UV block waardoor warmtegevoelige objecten minder snel verkleuren door de warmte.

Bestel hier de Philips EcoHalo Twist