Magnum LED Downlight Enkel | 1-10V Dimbaar

0 producten

Beschrijving Magnum LED Downlight Enkel | 1-10V Dimbaar

Goed om te weten

  • Duurzame LED Downlight
  • Stofdicht en zuinig
  • Breed toepasbaar
  • Warm wit licht + dimbaar
  • 2 jaar Lampdirect all-in garantie

Duurzame LED Downlight

De Lampdirect Magnum LED Downlight Single combineert een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met duurzaamheid en efficiëntie. Dit innovatieve inbouwarmatuur met enkele lichtbron verbruikt slechts 30 Watt en is de LED vervanger van conventionele CFL en CFL-I downlights in algemene verlichtingstoepassingen. Je bespaart dus aanzienlijk op je energiekosten. Snel verdiend toch?

Stofdicht en zuinig

De matte behuizing van deze zwarte LED Downlight van Lampdirect is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. Hiermee kun je overal een natuurlijk lichteffect creëeren. Daarnaast is dit inbouwarmatuur stofdicht (IP20). Hou er rekening mee dat het niet voor buitengebruik geschikt is. Met 30.000 branduren hoef je na het plaatsen ruim 10 jaar niet naar deze Lampdirect LED downlight om te kijken. Dat is berekend op basis van gemiddeld 60 branduren per week. In dezelfde periode zul je ook geen onderhouds- en vervangingskosten meer hebben. Dit innovatieve Lampdirect product is gegarandeerd een investering die je al snel weer terug zult verdienen. Een hele mooie gelegenheid om de overstap naar LED te maken! 

Breed toepasbaar

Je kunt vele kanten op met deze downlight. Met name zijn hoge lichtopbrengst maakt dit vierkante armatuur perfect geschikt voor onder andere winkels, de industrie, retail of op kantoor. Het installeren van deze Lampdirect LED downlight is eenvoudig en kan direct op de netstroom (220-240 Volt). Daarnaast is de driver al ingebouwd en maakt de 2-polige aansluitkabel de installatie in elk systeemplafond extra makkelijk. Check voor het installeren wel of de inbouwdiepte en met name de zaagmaat (305x162mm) in het plafond overeenkomen met de maten van dit product. De sterke rvs-klemmen zorgen ervoor dat dit armatuur stevig op zijn plek blijft zitten. 

Warm wit licht + dimbaar

Met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin, straalt deze Lampdirect LED Downlight een warm wit licht uit. Dit is een kleurtemperatuur die je breed toe kunt passen. Downlights van 3000K zijn onder andere geschikt voor hallen, trappenhuizen, vergaderzalen en overige algemene ruimtes. Deze Lampdirect downlight heeft met 38° een brede stralingshoek. Hiermee kan een groot oppervlak op elke gewenste plek worden verlicht. Ook is dit armatuur dimbaar (1-10V). Zodoende kun je in combinatie met de juiste LED dimmer overal voor extra sfeer zorgen. 

2 jaar Lampdirect all-in garantie

Op deze Lampdirect LED downlight krijg je een all-in-garantie van 2 jaar. Wil je meer informatie over dit product of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem contact met ons op!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...