LEDVANCE Logo

 

Ledvance Armaturen

Het merk Ledvance bestaat sinds 2016 en is wereldwijd één van de grootste spelers in de verlichtingsindustrie. Momenteel telt het bedrijf ruim 9000 werknemers, die in 120 verschillende landen actief zijn. Het hoofdkantoor van Ledvance ligt in de Duitse stad Garching, onder de rook van München. Met een ruim assortiment aan innovatieve LED armaturen timmert Ledvance hard aan de weg. Een Ledvance armatuur kenmerkt zich onder andere vanwege zijn hoge energie-efficiëntie, hoge lichtkwaliteit en eenvoudige installatie. Het portfolio van dit succesvolle Duitse lichtmerk biedt precieze verlichtingsoplossingen, die voor vrijwel iedere toepassing geschikt zijn. Daarbij kan worden gedacht aan onder andere kantoorpanden, fabrieken, warenhuizen, winkels, buitengebieden en parkeervoorzieningen. Bij het ontwerpen van een nieuwe productlijn wordt er door Ledvance hoge eisen gesteld als het gaat om het toepassen van de nieuwste LED technologie. Zo zijn de diverse Ledvance LED Panelen uitgerust met de beste lichtkwaliteit en een levensduur tot wel 70.000 uur. Of wat te denken van de diverse DampProof LED armaturen. Deze krachtige LED verlichting is niet alleen volledig stof- en waterdicht (IP65), maar ook uitvoerig getest op bestendigheid tegen ammoniak.
LED Panelen

Start direct met besparen en kies voor LED

Het is geen geheim dat LED verlichting vele voordelen met zich meebrengt. En dat geldt uiteraard ook voor LED verlichting van Ledvance. Iedere ruimte krijgt direct een energiezuinige boost, waarbij je besparing in sommige gevallen kan oplopen tot wel 70%, in vergelijking met conventionele verlichting. Tegenwoordig worden er in divere sectoren nieuwe eisen gesteld wat betreft LED verlichting. Ben je op zoek naar een geschikt Ledvance LED paneel voor een school of kantoor? Dan dient deze volgens Europese normeringen te zijn uitgerust met een UGR<19 verblindingswaarde. Daarnaast gelden er tegenwoordig nieuwe regels in onder andere de industrie en landbouw. Ook hiervoor biedt Ledvance een scala aan passende en innovatieve LED oplossingen. Voor het verlichten van gebouwen, sportvelden, parken en bouwplaatsen heb je een zeer ruime keuze aan robuuste Ledvance LED Breedstralers. Qua producteigenschappen zijn er tevens vele mogelijkheden. Daarbij kan worden gedacht aan verschillende soorten kleurtemperatuur, wattages en extra opties, zoals een bewegingssensor of noodverlichting. Op LED verlichting van Ledvance krijg je via Lampdirect een all-in garantie van maximaal 5 jaar. 

Ledvance Logo

De keuze voor LED verlichting van Ledvance via Lampdirect levert je niet alleen lagere kosten op als het gaat om energie, vervanging en onderhoud. Je levert namelijk ook een mooie bijdrage aan een schoner klimaat. Alleen samen kunnen we zorgen voor een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Doe je mee?