LED verlichting | Online LED verlichting bestellen | Lampdirect.be

Koop LED verlichting op Lampdirect.be tegen lage prijzen en een snelle en veilige verzending. Lampdirect.be is de online winkel van lampen en 24 uur geopend. En hoe meer u koopt, hoe meer u bespaart: kijk naar onze kortingen voor grote bestellingen!

LED-verlichting in de aanbieding op Lampdirect.be

LED-verlichting is de beste oplossing voor het verlichten van kamers in huis zoals de keuken, de woonkamer, de slaapkamer maar ook voor winkels, hotels en restaurants. Dankzij de technologie (Light Emitting Diode), gebaseerd op elektrische dioden in plaats van oude wolfraamgloeidraden, zijn er veel voordelen ten opzichte van halogeen- of gloeilampen.

 

Klik hier : LED-verlichting van de beste merken tegen onverslaanbare prijzen!!

 

Dus als u besluit om afscheid te nemen van uw oude lampen en over te schakelen naar LED kunt u zorgen voor:

 • Besparing: Energiebesparing tot 80%
 • Lange levensduur: Tot 50.000 uur, dit is 25 keer langer dan halogeenlampen
 • Milieuvriendelijk: Geen chemische stoffen die schadelijk zijn voor het milieu
 • Lichtkwaliteit: Kleurweergave van 80Ra
 • Gemakkelijk te installeren: Directe vervanging van gloei- en halogeenlampen
 • Volledige garantie: Sommige modellen tot en met 5 jaar en wordt verwerkt door Lampdirect.be

 

 

Het assortiment LED lampen op www.lampdirect.be helpt u niet alleen met het vervangen van uw lamp, maar voorziet ook in spots en buizen.

Philips LED-verlichting: denk niet langer na, koop de beste!

Op Lampdirect.be is het aanbod lampen erg breed. In onze online winkel vindt u alleen kwaliteit merken die bekend zijn over de hele wereld: daarom kon een prestigieus merk als Philips niet ontbreken.

Op Lampdirect.be kunt u online LED-verlichting van het merk Philips kopen waarbij u keuze heeft uit meer dan 500 producten. Dit is allemaal mogelijk dankzij de catalogus. Over het algemeen kunnen we het aanbod van Philips verlichting verdelen in twee soorten:

 • Philips MASTER
 • Philips CorePro 

Het aanbod van Philips MASTER bestaat uit de E27 en E40 lampen, GU10, GU5.3, G53/AR111 spotlampen, G13 buizen en wordt gekenmerkt door:

 • De lange levensduur
 • Dimbare verlichting
 • Garantie tot 5 jaar 

Het aanbod van Philips CorePro bestaat uit E27 en E14 lampen, GU10 spotlampen, G13 buizen en wordt gekenmerkt door:

 • Een goede prijs kwaliteit verhouding
 • Garantie tot 3 jaar

 

 

Niet alleen van Philips: op Lampdirect.be vindt u ook verlichting van het merk Osram, Sylvania en SLV.
 

6 tips om de juiste LED-lampen te kiezen

Veel van onze klanten waarderen het team van experts van de klantenservice van Lampdirect.be die gekwalificeerde ondersteuning bieden en de beste winkel ervaring mogelijk maken. Hiernaast zijn er 6 tips die onze experts aanraden bij het kopen van een LED-lamp via Lampdirect.be .

1. Lampvoet: Selecteer de juiste lampvoet zodat de lamp in het armatuur past. Als u een halogeenlamp vervangt door een LED-lamp dan is de lampvoet hetzelfde. E27 = Brede schroef – 27mm, E14 = Smalle schroef – 14mm, GU10 = 2 pinnen – 10mm, GU5.3 = 2 pinnen – 5.3mm, G53= 2 pinnen – 53mm met een AR111 reflector (12V), G13 = T8 buizen

2. Wattage: LED-lampen verbruiken veel minder energie dan traditionele halogeenlampen. De productnaam laat de verhouding zien van het vermogen van de 2 producten. Bijvoorbeeld het woord “4-35W” geeft aan dat de LED-lamp slechts 4W verbruikt en een 35W halogeenlamp vervangt.

3. Kleurtemperatuur: Er zijn verschillende kleurtemperaturen om uit te kiezen, dus er is verschillende verlichting voor een slaapkamer of voor een winkel. De beschikbare kleurtemperaturen zijn: 2700K (warm licht), 3000K (warm wit licht), 4000K (koel wit) en 6500K (daglicht).

4. Gradenbundel: U kunt kiezen uit algemene verlichting (40 en 60˚) of accentverlichting (25˚).

5. Dimbaar: Sommige modellen kunnen worden gedimd zodat de lichtintensiteit aangepast kan worden. Bij de productinformatie kunt u zien of de gekozen lamp dimbaar is of niet.

6. Ontwerp: Na controle van alle technische specificaties van de lamp kunt u kiezen voor verschillende vormen die beschikbaar zijn (kaarsvorm, bolvorm, spots).
 

Hoe kunt u een halogeenlamp door een LED-lamp vervangen?

Bij het vervangen van een halogeenlamp door een LED verlichting dient u ervoor te zorgen dat de lampvoet hetzelfde is en het vermogen juist vervangen is. In dit geval kunt de oude lamp verwijderen en de nieuwe lamp plaatsen.

Lampen die werken op 12V zoals de GU5.3 en G53 spotlampen, dient de transformator die momenteel in gebruik is hetzelfde te blijven. Als u een TL buis vervangt door een LED buis, en uw systeem werkt op een conventioneel voorschakelapparaat, dan dient u de starter te vervangen door een LED starter. Als u een elektronisch voorschakelapparaat heeft, verwijdert u de starter of gebruik de buizen van de serie Philips Instantfit HF.
 

Klik hier : LED verlichting van de beste merken tegen onverslaanbare prijzen!!

Op Lampdirect.be vindt u alles wat u nodig heeft om te besparen met LED-verlichting .