• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

LED TL lampen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Koop hier LED TL buizen (G13 fitting)

LED TL lampen

U kunt reguliere TL lampen eenvoudig vervangen door LED TL lampen. Bij het gebruik van LED TL lampen heeft u niet langer een voorschakelapparaat nodig. Lampdirect.be verkoopt diverse LED TL lampen. De meest verkochte LED TL lampen zijn altijd op voorraad, waardoor u een snelle levering kunt verwachten!

Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste LED TL lamp, of andere vragen hebben? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. U wordt veelal binnen 30 seconden geholpen door één van onze medewerkers. 

Soorten LED TL lampen 

Lampdirect.be heeft momenteel drie LED TL lampen in het assortiment, namelijk de 13W, 19W en 25W. Deze vervangen opeenvolgend de 18W, 36W en 58W reguliere TL buizen. 

Plaats hier uw order voor LED TL buizen (G13 fitting)

Kenmerken van de LED TL lamp

Om te achterhalen welk wattage u nodig heeft wanneer u een reguliere TL lamp wilt vervangen, kunt u naar de lengte van de buis kijken. De lengte van een TL lamp komt altijd overeen met één soort wattage. Zo hoort bij de 58W altijd de lengte 1500mm. De lengte van een LED TL lamp staat er altijd bij vermeld, zodat u eenvoudig kunt zien welke lamp u nodig heeft.

Bij de LED TL lamp heeft u geen elektronisch voorschakelapparaat meer nodig. 

De LED TL lampen zijn beter bestand tegen kou dan reguliere TL lampen. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld koelruimtes en parkeergarages. In deze ruimtes komt eveneens spatwater voor. Door gebruik te maken van een TL armatuur spatwaterdicht, is uw TL lamp tevens beschermd tegen spatwater. 

De LED TL lampen hebben gemiddeld een levensduur van maar liefst 40.000 uur. Uitgaande van 8 branduren per dag, gaat de LED TL lamp maar liefst 14 jaar mee! De LED TL lamp bespaart u niet alleen energiekosten, echter ook onderhoudskosten. 

TL buizen kunnen erg vermoeiend en storend zijn voor uw ogen. De LED TL lampen starten direct op en knipperen niet, waardoor uw ogen niet hard hoeven te werken om het licht te verwerken en raken daardoor minder snel vermoeid. 

Bestel hier LED TL buizen (G13 fitting)