• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

LED spots

LED spots zijn in 2 verschillende groepen onder te verdelen namelijk: Retrofit spots ( losse lampen ) of op / inbouwspots. Ze worden gebruikt als algemene verlichting maar zijn ook erg geschikt als accentverlichting, bijvoorbeeld in retail. Tegenwoordig zijn bijna alle LED spots perfect dimbaar en doen kleuren niet onder voor conventionele verlichting. Tevens is het vervangen van je huidige verlichting door LED “Plug-and-play”. Dat maakt een LED spot de ideale vervanger voor je huidige gloeilampen, halogeenlampen of armaturen. Let er op dat je altijd even de gradenbundel van de oude en de nieuwe spot controleert. Zo ben je verzekerd van het juiste “lichteffect” in je toepassing.
Voordelen van LED


Energie efficiënt

Energie efficiënt

- Tot wel 90% energiebesparing
- Meer lumens per Watt

Lange levensduur

Lange levensduur

- Tot wel 25x langere levensduur
- Lagere onderhoudskosten

1 op 1 LED vervanger

Eenvoudige installatie

1 op 1 vervangers

Hoge lichtopbrengst

Hoge lichtopbrengst

- Geen flikkering
- Start direct op