• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw €121 incl. btw
  • Bestel meer, betaal minder
  • Offerte & advies op maat

Koop hier halogeenspots / LED armaturen

LED Spots

Wanneer u opzoek bent naar LED spots, dan bent u bij Lampdirect.be aan het juiste adres! Lampdirect.be heeft diverse LED armaturen in het assortiment. De meest verkochte LED spots zijn altijd op voorraad waardoor u verzekerd bent van een snelle levering! Mocht u graag een exacte levertijd willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

LED spots en interieur

LED spots zorgen ervoor dat uw interieur er netjes uit ziet. Het geeft niet alleen een chique maar ook een moderne en stijlvolle uitstraling. Een huis wat af is.

U kunt doormiddel van LED spots accenten leggen waardoor uw interieur een geheel ander aanblik krijgt. Door te spelen met vaste en kantelbare LED spots en te kiezen voor diverse kleurwarmtes en gradenbundels, creëert u een geheel andere sfeer. Een sfeer welke u zelf dagelijks kunt bepalen en veranderen.  

Plaats hier uw order voor halogeenspots / LED armaturen

Assortiment LED spots

Het assortiment van Lampdirect.be bestaat uit diverse LED spots. Een kort overzicht van ons assortiment:

Halogeenspots / LED armaturen rond

De LED spots rond zijn te verkrijgen in geborsteld aluminium en gespoten wit. Tevens heeft u de keuze uit vaste en kantelbare LED spots. Met de vaste LED spots blijft het licht naar bedenden gebundeld. Door gebruik te maken van de kantelbare LED spots, heeft u de keuze om accenten te verleggen wanneer u maar wilt.

Halogeenspots / LED armaturen vierkant

De LED spots vierkant geven een ander beeld dan de LED spots rond. De LED spots vierkant zijn alleen te verkrijgen in de versie dubbel kantelbaar in geborsteld aluminium. De LED spots dubbel kantelbaar geeft u de vrijheid om elke gewenste richting op draaien. Tevens heeft u de keuze om te kiezen voor een LED spot met ruimte voor 1 lamp of voor een LED spot met ruimte voor twee lampen. De LED spots met twee lampen zijn aan elkaar bevestigd. 

De LED spots zijn standaard voorzien van een GU5.3 fitting, wat wil zeggen dat u alleen lampen kunt gebruiken met een GU5.3 fitting. Echter geen zorgen wanneer u 230V lampen heeft met GU10 lampvoet.  U kunt dan gebruik maken van een stekkertje met een GU10 fitting. U kunt het stekkertje met de GU5.3 fitting zeer eenvoudig vervangen door het stekkertje met GU10 fitting.

Door gebruik te maken van lampen met GU10 fitting, heeft u geen transformator meer nodig. U heeft wel een transformator nodig bij lampen met een GU5.3 fitting doordat deze lampen 12V zijn. De transformator zet de 230V dan om naar 12V.

Bestel hier halogeenspots / LED armaturen