Vorige

LED Spots

Op deze pagina vindt u alle LED Spots. Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw LED Spots.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 149 in totaal

149 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 149 in totaal

149 Producten

Koop uw  LED Spots vandaag bij Lampdirect.be/nl voor een lage prijs en snelle levering.  

LED Spots

In deze categorie bieden we u zowel functionele als decoratieve armaturen in verschillende kleuren, soorten, en maten. We garanderen dat u de LED Spots kunt vinden die aan uw behoeftes voldoet. LED staat voor Light Emitting Diode, dat is een elektronische component die licht uitzendt door middel van halfgeleiders. In plaats van een gloeidraad. Dit is een innovatieve en efficiënte manier van verlichting, die u toestaat om op uw energieverbruik en energierekening te besparen. Deze armaturen zijn daarom ideaal voor het vervangen van halogeen armaturen. Ze kunnen makkelijk vervangen worden door de oude er uit klikken en de nieuwe LED Spots in. Het installeren van de LED Spots zal de onderhoudskosten enorm doen kelderen, en zal een goede investering zijn

Toepassing

LED Spots zijn verzonken in het plafond, wat betekend dat de installatie snel en makkelijk gaat. Ze zijn vaak draaibaar, waardoor u makkelijk het licht kan laten wijzen naar de plek waar u het licht het liefst heeft.  

Deze LED Spots worden vaak gebruikt als algemene verlichting. Zo worden ook gebruikt als accentuerende verlichting, voor de objecten waarvan u wilt dat ze er uit springen. LED Spots kan worden gevonden in vele plekken maar worden het meeste gebruikt in:

  • Huizen
  • Kantoren
  • Winkels
  • Hotels
  • Restaurants
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen