Vorige

G4 & GU4 (MR11) LED-lampen

G4 & GU4 (MR11) LED-Lampen worden voornamelijk toegepast als spotverlichting. Ze zijn energie-efficiënter dan traditionele verlichtingstechnieken. G4 en GU4 staan voor het type fitting, MR11 staat voor de vorm van de LED-Lamp. Sommige G4 & GU4 (MR11) LED-Lampen zijn dimbaar. Met de filter aan de linkerkant kunt u snel het juiste product vinden. G4 & GU4 (MR11) LED-lampen helpen u geld te besparen en uw energieverbruik te verlagen. Koop uw G4 & GU4 (MR11) LED-Lampen op Lampdirect en wij garanderen u goedkope G4 & GU4 (MR11) LED-lampen en een snelle levering!
Lees meer

9 artikel(en)

9 Producten

9 artikel(en)

9 Producten

Bij Lampdirect koopt u nu LED lampen met een G4 en GU4 lampvoet tegen de beste prijzen en met een hoge kwaliteit!
 

G4 & GU4 LED lampen

Het verschil tussen deze twee lampen is de lampvoet en de vorm. De G4 LED lamp is een kleine capsule en de GU4 LED lamp is een ronde spotlamp. De G4 lampvoet is smaller (0,65mm - 0,75mm) dan de GU4 lampvoet (0,95mm -1,05mm). Beide lampen werken op 12V en kunnen daarom niet direct op het stroomnet aangesloten worden. Gebruik hier een Osram HTM Halotronic transformator voor.
 

De kenmerken van een G4 en GU4 LED-lamp

GU4 en G4 LED lampen bevatten geen gloeidraad en werken daarom anders dan gloeilampen. LED staat voor "Light Emitting Diode" en is een elektronisch component dat licht uitstraalt.

  • GU4 en G4 LED-lampen werken zeer efficiënt en verbruiken veel minder energie dan de traditionele gloei- of halogeenlamp.  
  • De lampen hebben een lange levensduur, gemiddeld 6 keer langer dan een traditionele gloeilamp. 
  • U ziet kleuren exact zoals ze zijn door de 80-89Ra kleurweergave.
  • Kies voor het milieu! Geen kwik en andere chemicaliën.

De GU4 lamp kan ideaal als accentverlichting gebruikt worden in woningen, winkels, de horeca en kantoren. De G4 lamp is door zijn compacte vorm zeer geschikt in kleine armaturen. De lamp wordt veel gebruikt in spiegels, bureaulampen en meubels.
 

Kies de juiste GU4 en G4

Omdat de lampen op een transformator werken, dient u voorzichtig te zijn met het aanpassen van het vermogen. De transformator is afgesteld tot een bepaald vermogen, zorg dat u deze hoeveelheid niet overschrijdt. Daarnaast kunt u kiezen voor de kleurtemperatuur: Zeer warm wit (2700K) of warm wit (3000K). Voor accenverlichting kiest u een gradenbundel van 24D, voor algemene verlichting 30 en 36D.
 

Verschillende merken

In deze categorie vindt u G4 LED lampen en GU4 LED lampen van de merken Philips, Osram en Sylvania:

  • Philips: De GU4 lamp heeft een levensduur van 40.000 uur en de  G4 15.000 uur.
  • Osram: Zowel de GU4 en G4 hebben een levensduur van 15.000 uur.
  • Sylvania: Zowel de GU4 en  G4 hebben een levensduur van 25.000 uur.

De Lampdirect All-in Garantie is van toepassing op de GU4 en G4 LED lampen .

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen