Vorige

E27 LED-lampen

In deze categorie vindt u alle LED-Lampen met een E27-Fitting. E27 LED-Lampen hebben het uiterlijk van een traditionele lamp maar dan met de voordelen van moderne LED-technologie. Alle E27 LED-Lampen op Lampdirect zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, van merken als Philips of Osram. Onderaan kunt u extra informatie vinden, zodat u de juiste LED-Lamp kiest. Lampdirect biedt u kortingen op grotere hoeveelheden. Koop uw E27 LED-Lampen op Lampdirect en wij garanderen u goedkope E27 LED-Lampen en een snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 184 in totaal

184 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 184 in totaal

184 Producten

E27 lampen met de hoogste kwaliteit, van de beste merken en tegen de laagste prijzen. Bestel nu bij Lampdirect!

E27 LED-lampen

E27 LED lampen maken gebruik van de LED technologie. LED staat voor Light Emitting Diode en maakt anders dan gloeilampen geen gebruik van een gloeidraad. In de LED lamp bevinden zich elektronische componenten die licht uitstralen als er stroom doorheen gaat. Hierdoor zijn er verschillende vormen en maten LED lampen mogelijk! Een E27 LED lamp heeft een E27 lampvoet. Dit houdt in dat de schroeffitting een diameter heeft van 27mm. Andere kenmerken zijn:

 • Verlaging van het energieverbruik ten opzichte van gloeilampen met maar liefst 80%! Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening.
 • Een zeer lange levensduur. Gemiddeld 10 tot 15 keer langer dan halogeenlampen. U hoeft uw lampen veel minder vaak te vervangen, zeker op plaatsen waar het vervangen van lampen tijdrovend en kostbaar is zijn LED lampen de ideale oplossing.E27 LED lampen
 • Kies voor het milieu! Geen chemicaliën en gassen die het milieu verontreinigen.
 • Eenvoudige installatie en 1-op-1 vervangbaar.
 • U ziet kleuren zoals ze werkelijk zijn. De kleurweergave-index is 80-89Ra.

Door de E27 lampvoet kan de lamp in de meeste armaturen gebruikt worden. De lampen worden vooral gebruikt in woningen, restaurants, hotels en winkels.
 

Kies de juiste E27 LED

Bepaal eerst het juiste vermogen (W). Over het algemeen kunt u het vermogen van de halogeenlamp door 5 delen om het vermogen van E27 LED lampen uit te rekenen. Kies daarna andere kenmerken van de lamp:

 • Er zijn veel verschillende vormen en maten. Kies voor de klassieke A-vorm of bijvoorbeeld een reflector!
 • Sommige E27 lampen zijn dimbaar. Kijk hiervoor naar de productinformatie.
 • Kies de juiste kleurtemperatuur: 2700K (zeer warm wit), 3000K (warm wit) of 4000K (koel wit).
 • Bepaal de juiste gradenbundel: 25 graden voor accentverlichting en 40 graden of hoger voor algemene verlichting.

 

 

E27 LED lampen - het assortiment

 • Het assortiment van de CorePro is de basis serie van Philips. Ze zijn specifiek gemaakt voor huishoudelijke toepassingen of voor functionele verlichting. Deze lampen zijn niet dimbaar.
 • Het assortiment van de MASTER serie bestaat uit de topmodellen van Philips. Deze modellen hebben een langere levensduur, een betere lichtkwaliteit en zijn dimbaar. U bent hiermee in staat om de helderheid van het licht aan te passen wanneer u wilt!
 • Slimme verlichting zoals de HUE en Lightify zijn lampen die bestuurbaar zijn via smartphones en tablets. Bovendien kunnen de lampen vele verschillende kleuren aannemen en hebben ze vaak meerdere IFTTT opties.

U kunt genieten van de Lampdirect All-in Garantie op alle E27 LED lampen !

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen