LED Armaturen


Duurzame LED oplossingen voor iedere situatie

Hou ook onze weekdeals en prijs toppers pagina in de gaten en scoor verlichting voor de laagste prijzen!

Zakelijke klant? Ontvang een offerte op maat!

Onze lichtexperts gaan direct voor je aan de slag. Lichtplan of lichtcalcuatie nodig? Ook dat regelen we!

Bestel bij de grootste lichtspecialist van Europa

Ruim assortiment van lichtbronnen, armaturen en accessoires van topmerken als Philips en Noxion.

Welke soorten LED armaturen zijn er?

Inbouwarmaturen

Deze armaturen kunnen worden geplaatst in allerlei type plafonds, waaronder systeemplafonds en gipsplafonds. De meest bekende inbouwarmaturen zijn LED panelen, LED downlights en LED inbouwspots. In sommige gevallen is er nog een externe driver nodig.

Opbouwarmaturen

Opbouwarmaturen installeer je op muren of plafonds. Ook is het mogelijk om enkele types (wandlampen, montagebalken etc.) buiten te plaatsen. Verder zijn LED railspots, LED breedstralers en LED noodverlichting voorbeelden van veelgebruikte opbouwarmaturen.

Waterdichte armaturen

De naam zegt het al: waterdichte armaturen zijn bestand tegen water, maar ook tegen stof. De IP waarde is hierbij van belang.

De voordelen van LED armaturen

Je geeft een bedrijfspand op meerdere manieren een flinke boost, wanneer je LED armaturen aanschaft. Vanwege het lage vermogen hoeft er minder elektriciteit te worden verbruikt. En dat resulteert in een energiebesparing van ruim 70%! Daarnaast gaat LED tot wel 15 keer langer mee, dus je bent ook minder kosten kwijt voor het vervangen en onderhouden van alle LED armaturen. Verder krijgt een pand een duurzaam karakter, wat bijdraagt aan een beter milieu. Bij Lampdirect ben je op het juiste adres voor zowel binnen- als buitenarmaturen in verschillende kleuren, vormen en specificaties. Wanneer er in een bedrijfspand de juiste LED verlichting aanwezig is, zijn medewerkers gedurende een werkdag productiever en alerter.

LED armaturen voor verschillende sectoren

LED panelen met een UGR<19 waarde, speciaal voor kantoren of scholen. LED high-bays met een zeer hoge lichtopbrengst die vanaf grote hoogte een groot deel van een magazijn kunnen verlichten. Of IP65 waterdichte LED montagebalken voor een varkensstal. Zomaar wat voorbeelden van plekken waar onze LED armaturen goed tot hun recht komen. Voor diverse sectoren kun je bij Lampdirect terecht voor de juiste verlichting. Van ziekenhuizen tot parkeergarages en van horecagelegenheden tot industriële omgevingen. Wij hebben altijd een passende LED oplossing in ons assortiment. Klik hier voor een overzicht van alle toepassingsgebieden.


Lampdirect als all-in partner voor al jouw projecten!

We voorzien jou graag van een lichtplan op maat, dat onder begeleiding van onze installatiepartners direct ten uitvoer kan worden gebracht. Onze projectverlichting service maakt het mogelijk om het gehele lichttraject van A tot Z uit handen te geven. Zo ben je te allen tijde voorzien van een professionele lichtoplossing die voldoet aan jouw eigen wensen en behoeften, alsmede de naleving van verlichting gerelateerde regelgevingen. Benieuwd naar de mogelijkheden en/of wil je advies of een offerte aanvragen? Klik dan op de oranje button hieronder.