Groen zaken doen!

Groen zaken doen!


 

Verantwoord bezig zijn, de natuur en het milieu, zijn onderwerpen die anno 2013 erg populair zijn en bij steeds meer mensen hoog in het vaandel staan. Ook Lampdirect.be hecht veel waarde aan verantwoord ondernemen. Dit is niet gebaseerd op meegaan met de hype, maar op verantwoording nemen om te zorgen voor het milieu en de omgeving waarin geleefd wordt. Deze waarde en normen zijn opgenomen in het beleid van Lampdirect.be. 


Elke actie heeft een reactie. Alles wat vandaag gedaan wordt, heeft invloed op morgen. Bij elke actie die wij nemen wordt er rekening gehouden met het milieu. Deze visie wordt doorgevoerd in al onze processen, bijvoorbeeld:

  • Facturen worden per e-mail verzonden, niet per post. Zodra de betaling voldaan is krijgt de klant een e-mail toegestuurd met als bijlage de factuur.
  • Wanneer mogelijk, worden klanten geadviseerd om over te stappen naar energiezuinige verlichting. Bijvoorbeeld van Philips halogeenlampen naar , waardoor men tot 80% op de energiekosten kan besparen!
  • Op ons kantoor gebruiken wij uitsluitend gerecycled papier. Er wordt alleen uitgeprint wat echt nodig is en we vragen aan onze leveranciers en klanten om te communiceren via e-mail of telefoon.


Voorkomen is beter dan genezen. Eenvoudige veranderingen kunnen een krachtige invloed hebben. Laten we samen zorgen voor de wereld!