• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Groen zaken doen!

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Groen zaken doen!


 

Verantwoord bezig zijn, de natuur en het milieu, zijn onderwerpen die anno 2013 erg populair zijn en bij steeds meer mensen hoog in het vaandel staan. Ook Lampdirect.be hecht veel waarde aan verantwoord ondernemen. Dit is niet gebaseerd op meegaan met de hype, maar op verantwoording nemen om te zorgen voor het milieu en de omgeving waarin geleefd wordt. Deze waarde en normen zijn opgenomen in het beleid van Lampdirect.be. 


Elke actie heeft een reactie. Alles wat vandaag gedaan wordt, heeft invloed op morgen. Bij elke actie die wij nemen wordt er rekening gehouden met het milieu. Deze visie wordt doorgevoerd in al onze processen, bijvoorbeeld:

  • Facturen worden per e-mail verzonden, niet per post. Zodra de betaling voldaan is krijgt de klant een e-mail toegestuurd met als bijlage de factuur.
  • Wanneer mogelijk, worden klanten geadviseerd om over te stappen naar energiezuinige verlichting. Bijvoorbeeld van Philips halogeenlampen naar , waardoor men tot 80% op de energiekosten kan besparen!
  • Op ons kantoor gebruiken wij uitsluitend gerecycled papier. Er wordt alleen uitgeprint wat echt nodig is en we vragen aan onze leveranciers en klanten om te communiceren via e-mail of telefoon.


Voorkomen is beter dan genezen. Eenvoudige veranderingen kunnen een krachtige invloed hebben. Laten we samen zorgen voor de wereld!