Prijstopper

Altijd de laagste prijsgarantie


Koop je bij Lampdirect een product met het speciale label 'PRIJS TOPPER', dan ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie! Je hoeft dus geen prijzen van andere aanbieders online te vergelijken, want bij Lampdirect ben je gegarandeerd het voordeligst uit. Onze missie is om iedereen betaalbare LED lampen en LED armaturen te blijven aanbieden van topmerken als Noxion, Philips en Osram. Zo zorgen we samen voor een schonere wereld en besparen we de nodige energiekosten. Wist je trouwens dat LED verlichting van alle verduurzamingsmaatregelen de snelste terugverdientijd heeft?
Hoe gaat Lampdirect te werk?

Onze lage prijzen zijn er voor iedereen! In het kader daarvan zijn wij iedere dag volop bezig met een prijscheck bij al onze concurrenten. Wanneer we ergens anders een prijs tegenkomen die lager is, dan passen we automatisch de prijs op onze website weer aan. Zo bieden we je altijd de beste prijzen bij een eerlijke concurrentie.


Wat moet ik precies doen?

Mocht je zelf bij een concurrent een identiek product vinden dat goedkoper geprijsd is dan bij Lampdirect, dan belonen we je daarvoor! Zo krijg je van ons het artikel voor dezelfde prijs als bij onze concurrent. Daar bovenop geven we een extra korting van 10%, omdat we je graag willen bedanken voor de tip die je ons hebt gegeven! Het prijsverschil betalen we vervolgens zo snel mogelijk aan je terug. Via onderstaande drie stappen kun je jouw laagste prijsgarantie bij Lampdirect claimen:

Stap 1 - Bekijk onze algemene voorwaarden en laat ons weten om welk product het gaat. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Stap 2 - Wij gaan zo snel mogelijk de prijs voor je checken!

Stap 3 - Wanneer alles klopt, krijg je het verschil in prijs ten opzichte van de andere aanbieder zo snel mogelijk op jouw rekeningnummer teruggestort. Dit gebeurt via dezelfde betaalwijze waarmee je jouw order hebt betaald.Wij hebben enkele Prijs Toppers voor jou geselecteerd! Niet wat je zoekt? Hier vind je ze allemaal.


Algemene voorwaarden

Voorwaarden en richtlijnen bij onze laagste prijsgarantie

Voor het verkrijgen van de laagste prijsgarantie bij Lampdirect, dien je ons te laten zien dat de prijs van het betreffende product bij onze concurrent daadwerkelijk lager is. Wat je bijvoorbeeld kunt doen is het maken van een screenshot of print van het product op de website en/of winkel waar je deze hebt gezien. Daarnaast hangt onze belofte wat betreft het dagelijks geven van de laagste prijs garantie samen met een aantal voorwaarden en richtlijnen. Welke dat precies zijn en wat ze omvatten hebben we in onderstaand overzicht voor je op een rij gezet.
1. Onze laagste prijsgarantie is ook van toepassing bij acties en kortingen van concurrenten.

Het komt regelmatig voor dat onze concurrenten hun producten met korting aanbieden of speciale stuntprijzen gebruiken. Wanneer in dat geval onze laagste prijs hoger uitvalt, is onze laagste prijsgarantie nog steeds geldig. 

2. Onze laagste prijsgarantie is geldig bij prijzen van concurrenten.

Onze laagste prijsgarantie is ook geldig wat betreft prijzen van concurrenten die met hun (online) winkel eveneens in Nederland gevestigd zijn en hun shop runnen op basis van de wetten en belastingen die hier gelden. Tevens moet de betreffende winkel altijd bereikbaar zijn voor garantie en service. Deze voorwaarde is dus niet van toepassing wanneer vrije handelaren, buitenlandse winkels en/of particulieren een product voor een lagere prijs verkoopt.

3. Onze laagste prijsgarantie is geldig bij prijzen van internetaanbieders.

Uiteraard is dat het geval! Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden, zoals eerder genoemd. In dit geval dient de concurrerende internetaanbieder eveneens in Nederland gevestigd te zijn. Ook dient de shop te worden gerund op basis van de wetten en belastingen die hier in Nederland gelden. Verder moet de internetaanbieder altijd bereikbaar zijn voor garantie en service. 

4. Onze laagste prijsgarantie is geldig op dezelfde artikelen.

Voor Lampdirect houdt dit in dat er een aantal zaken omtrent het product hetzelfde moeten zijn, zoals de producent, aanduiding en (technische) specificaties. Een andere belangrijke voorwaarde is dat het dient te gaan om dezelfde verpakking en/of verpakkingseenheid.

5. Onze laagste prijsgarantie is geldig op prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn en/of waren.

Indien je de prijs van een product op onze website vergelijkt met de prijs van een concurrent, dan is de voorwaarde dat beide prijzen gelijktijdig geldig dienen te zijn, alsmede dat de prijs van onze concurrent minimaal een dag geldig dient te zijn (geweest).

6. Onze laagste prijsgarantie is geldig indien het product daadwerkelijk bij de concurrent voorradig en verkrijgbaar is.

Onze laagste prijs garantie is alleen geldig, indien het product daadwerkelijk bij de concurrent verkrijgbaar is. Het betreffende product dient ook op voorraad te zijn. Is dat niet het geval, dan vervalt de prijs die de concurrent op dat moment hanteert. Onze laagste prijs garantie is dan ook niet van toepassing.

7. Onze laagste prijsgarantie is tot 14 dagen na aankoop geldig.

Je hebt bij Lampdirect het recht om tot 14 dagen na de aankoop van een product aanspraak te maken op onze laagste prijsgarantie.

8. Onze laagste prijsgarantie is niet geldig voor concurrenten en wederverkopers.

Wanneer er concurrenten zijn die de door hen gekochte producten niet zelf verkopen, dan is onze laagste prijsgarantie niet van toepassing. Er bestaat in dit geval namelijk de mogelijkheid dat een concurrent een poging onderneemt om een groot aantal producten tegen gunstige voorwaarden via de laagste prijsgarantie te kopen, om deze vervolgens weer door te verkopen. Dit gaat op zijn beurt ten koste van onze klanten en dat willen we voorkomen.

9. Onze laagste prijsgarantie is niet geldig bij uitverkopen.

Verlaagde prijzen die dienen voor een specifieke sale, seizoenssale of overige sale van een bepaald product zijn niet geldig binnen onze laagste prijsgarantie.

10. Onze laagste prijsgarantie is niet geldig bij veilingen.

Een prijs van een product die wordt bepaald op een veiling en/of internetveilig, kan niet worden vergeleken worden met de voor iedereen geldende prijzen van alle prijs toppers op Lampdirect.

11. Onze laagste prijsgarantie is niet geldig voor prijzen die enkel van toepassing zijn binnen een beperkte klantenkring.

Enkel wanneer een prijs van een concurrent daadwerkelijk aan alle klanten wordt aangeboden, dan is onze laagste prijsgarantie geldig. Dezelfde regel is van toepassing als het gaat om een duidelijke weergave van de prijs op het betreffende product of het winkelschap waarin het product ligt. Tevens dient de prijs minimaal een dag geldig te zijn. Vanzelfsprekend gelden de prijzen van onze producten dagelijks voor iedereen. Wanneer een concurrent ervoor kiest om de prijs van een product alleen voor een bepaalde groep klanten te laten gelden, dan doen wij daar niet aan mee. Wij vinden namelijk dat persoonlijke aanbiedingen niet in verhouding staan met het geven van een laagste prijs garantie. Die is er bij Lampdirect voor alle klanten!

12. Onze laagste prijsgarantie is niet geldig bij prijsgaranties van concurrenten.

Het belangrijkste aan onze laagste prijsgarantie is uiteraard de prijs van de speciaal geselecteerde PRIJS TOPPER producten die wij aanbieden. Is er een bepaalde prijs ontstaan omdat een concurrent ook een prijsgarantie op het product heeft gezet, dan kan deze voorwaarde bij Lampdirect niet meer worden toegepast.

13. Onze laagste prijsgarantie is niet geldig in combinatie met aspecifieke voordelen en/of bonussen.

Bij Lampdirect hanteren we het principe: „Altijd de laagste prijs via onze PRIJS TOPPERS''. Onze concurrentie biedt hun klanten geregeld bonussen aan of een soortgelijk voordeel, dat bijvoorbeeld is gebaseerd op de hoogte van een bepaalde omzet. Dat principe kan niet worden gehanteerd bij specifieke producten en is om die reden dus ook niet van toepassing voor onze laagste prijsgarantie. 

14. Onze laagste prijsgarantie is niet geldig als om die reden de inkoopprijs geheel en stelselmatig wordt onderboden.