• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Kortingscode

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Naast dat wij de beste prijzen op de markt aanbieden, geven wij geregeld kortingen en kortingscodes uit waarmee je nóg goedkoper verlichting van A-merken zoals Noxion, Philips en Osram kan verkrijgen! Zo hebben wij staffelkortingen, waarbij je korting krijgt wanneer je grotere hoeveelheden bestelt. Daarnaast hebben we wekelijkse kortingen op producten die speciaal geselecteerd worden door onze lichtspecialisten. Deze zijn te vinden op onze weekdeals. Als laatste kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief waar je geregeld kunt profiteren van kortingen en de beste prijzen!

Blijf onze website bezoeken om zo op te hoogte te blijven van de meest recente kortingscode of actie en neem contact met ons op via [email protected] wanneer je meer informatie wilt. Wij helpen je graag verder!


Onze topmerken