• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Korting

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

KORTING 

 LampDirect biedt de meest competitieve prijzen op de markt, omdat wij de meest kostenefficiënte verlichtingsleverancier van Europa zijn.

We kortingen bij speciale gelegenheden, zoals bij een beperkte beschikbaarheid van producten of bij bestellingen van grote hoeveelheden.

Bij ons geldt: hoe meer je koopt, hoe meer je bespaart!

We zijn er trots op dat we fantastische kortingen kunnen bieden aan klanten die grote hoeveelheden bestellen. En dat in combinatie met de hoogste kwaliteit van onder meer Philips, Osram en Sylvania! Echter, zijn kortingen op enkele producten en kleine hoeveelheden zijn op dit moment niet mogelijk.

Houd de online shop in de gaten voor de perfecte lichtoplossingen en neem bij vragen contact met ons op via [email protected].   

U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen!

 

Start met winkelen!


Discount Philips