Koop hier uw keukenverlichting

Keukenverlichting

Lampdirect.be heeft een ontzettend groot aanbod in keukenverlichting tegen zeer scherpe prijzen. Doordat de meest verkochte producten altijd op voorraad zijn, kunnen wij een snelle levering garanderen. Daarnaast kunt u voor een goed advies contact opnemen met onze klantenservice, die u graag verder helpt!

Lampen voor uw keukenverlichting

Wilt u werken met spots? Dan zijn halogeenlampen een optie, of u kiest voor de energiezuinige variant: LED lampen. U heeft de keuze uit diverse wattages en gradenbundels. Kijkende naar de gradenbundels: wanneer u 20D neemt creëert u een spot, 36D is meer gespreid licht, met 60D heeft u zeer gespreid licht. Spots kunt u bijvoorbeeld gebruiken als keukenverlichting om uw werkblad mee te verlichten.

Voor een sfeervol licht van uw keukenverlichting bij bijvoorbeeld uw eettafel, heeft u keuze uit diverse lampen:

LED lampen
Halogeenlampen
TL buizen / TL lampen
Spaarlampen


LED lampen en TL buizen/TL lampen zijn te verkrijgen in diverse kleurwarmtes. Een mooie sfeervolle keuken verlichting, creëert u het beste wanneer u kiest voor zeer warm wit (827) of voor warm wit (830) licht. 

Halogeenlampen en spaarlampen zijn over het algemeen alleen te verkrijgen in zeer warm wit (827) of warm wit (830).

Koop hier uw keukenverlichting

Keukenverlichting in de 21ste eeuw

Keukenverlichting is tegenwoordig ontzettend belangrijk doordat er niet meer alleen geleefd wordt in de huiskamer, maar ook in de keuken. De keuken is het centrale punt van een huis geworden, een soort ontmoetingspunt voor het gezin. Er wordt niet meer alleen gekookt, maar het is ook een plek om gezellig aan de keukentafel een kop thee te drinken en waar kinderen huiswerk maken. Verlichting is hier dan ook erg belangrijk. Keukenverlichting hoort niet alleen een duidelijke lichtweergave te hebben, het dient ook een sfeervolle uitstraling te creëeren.  

Diverse toepassingen keukenverlichting

Doordat de keuken voor diverse toepassingen gebruikt wordt, is het wel zo handig als u uw keukenverlichting af kunt stellen op uw toepassing. Zo kunt u er voor zorgen dat u het lichtinval kunt regelen doormiddel van bijvoorbeeld kantelbare halogeenspots / LED armaturen, of door gradenbundels te kiezen met een spot of gespreid licht. Tevens kunt u op uw keuken verlichting dimmers toepassen, zodat u handmatig de sfeer in uw keuken kunt bepalen: veel licht wanneer er gewerkt wordt, sfeerlicht wanneer er bijvoorbeeld getafeld wordt. 

Koop hier uw keukenverlichting