Vorige

Inbouwspots Vierkant GU5.3

Beschrijving Inbouwspots Vierkant GU5.3

De huismerk halogeenspot / LED armaturen vierkant van Lampdirect.nl, zijn te verkrijgen in een 1-voudige (inbouwspot voor 1 lamp) of 2-voudige (inbouwspot
voor 2 lampen) uitvoering. Beide uitvoeringen zijn voorzien van dubbel kantelbare inbouwspots. De armaturen zijn alleen af te nemen in de kleur geborsteld alumiunium.

Toepassing halogeenspot / LED armaturen vierkant

De halogeenspot / LED armaturen vierkant behoren in uw plafond geplaatst te worden. Dit is ideaal wanneer de inbouwspots netjes weggewerkt dient te worden. De armaturen zijn geschikt voor binnenshuis.

Lampen voor inbouwspots

De lampen zijn niet bij de halogeenspot / LED armaturen vierkant inbegrepen. Er zijn namelijk veel combinaties mogelijk.

De halogeenspot / LED armaturen vierkant zijn standaard voorzien van een GU5.3 aansluiting. Lampen met een GU10 lampvoet kunnen op de inbouwspots worden aangesloten door middel van een GU10 stekker.

Lees meerSwipe Up

Wij helpen u graag!

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08:30 tot 20:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur op:

03 808 45 92

Of stuur ons een e-mail.

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neemt u dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen