Hulp bij installatie:

Wij regelen een passende verlichting installateur.

Vind een verlichting installateur voor je bedrijfsverlichting!

Met een uitgebreid netwerk aan installatiepartners heeft Lampdirect altijd een vakman bij jou in de buurt! Iemand die jouw locatie bezoekt, met praktische oplossingen komt en de best passende verlichting adviseert en installeert.


Hulp bij installatie is in 3 stappen geregeld!

Stap 1

Bel ons op of laat je gegevens achter. We organiseren snel en eenvoudig de installatie van je verlichting.

Stap 2

Onze partner installateur komt bij je langs en verkent de ruimte(s) waar de verlichting wordt geplaatst.

Stap 3

Je ontvangt een offerte op maat, inclusief de kosten voor de installatie, via je verlichting installateur.

Deskundige installatiehulp start met de juiste vragen ...

Wij gaan graag met jou in gesprek om je volledig te ontzorgen. Heb je al armaturen ingekocht of kunnen we hierbij een helpende hand bieden? Wat voor type ruimtes en/of omgevingen betreft het? Hoe groot betreft het oppervlak en wat is het budget? Wij bieden maatwerk dat compleet voldoet aan je wensen.

Wij hebben installateurs door heel Vlaanderen!

Is je lichtplan compleet, dan bieden we ook hulp bij installatie. Ons netwerk reikt van noord tot zuid en van oost tot west. We brengen je in contact met een verlichting installateur uit jouw regio, die ook nog eens over de juiste (branche)ervaring beschikt. Deze zal samen met ons het verdere proces in gang zetten.


Neem contact op met onze lichtexperts ...

Wouter, Melissa en Thomas brengen je graag in contact met een betrouwbare installatiepartner in de buurt. Neem hiervoor contact op of deel je gegevens met ons.


Hulp bij installatie nodig?

Wij verzorgen je project van verlichting tot installatie!

Heb je een lichtproject voor de boeg? Wij helpen je verder met de juiste verlichting, de levering van de producten en de installatie! A tot Z service noemen we dat. Van lichtadvies op maat tot professionele installatie, je project wordt tot in de puntjes afgerond! Onze verlichting installateurs zijn van alle markten thuis. Zo ontmoet je de juiste persoon voor jouw project, of het nu een productiehal, winkel, horecapand of kantoor betreft.