halogeenlampjes

Bestel hier Philips halogeenlampen

Halogeenlampjes

Lampdirect.be heeft een groot assortiment halogeenlampjes. De meest verkochte halogeen lampjes zijn dan ook altijd op voorraad waardoor er een snelle levering kan plaatsvinden. Door het enorme assortiment zal het niet altijd duidelijk zijn welk halogeenlampje u nodig heeft. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, waar u veelal telefonisch binnen 30 seconden geholpen wordt. 

Assortiment halogeenlampjes 

In het assortiment van Lampdirect zijn diverse halogeen lampjes te onderscheiden. Om het te verduidelijken, volgt er nu een opsomming van de categorieën waarin de halogeenlampjes doorgaands vallen.

Halogeen 12V met reflector

Halogeen 12V met reflector

Philips Masterline ES zijn zeer energiezuinige halogeenlampjes. De halogeen lampjes realiseren een energiebesparing op van 30%. De halogeenlampjes hebben een extreem lange levensduur van maar liefst 5.000 uur. Doordat de lampjes 66% van de warmte aan de achterzijde afgeven, zijn deze lampen zeer geschikt voor het verlichten van warmtegevoelige objecten. 

Halogeen 12V-24V

Halogeen 12V-24V

Ook de Philips MASTERCapsule zijn zeer energiezuinige halogeenlampjes. De halogeen lampjes hebben een levensduur van 4.000 uur en zijn voorzien van een UV-filter waardoor verlichte objecten minder snel verkleuren. 

Koop hier Philips halogeenlampen

Halogeen 230V met reflector

De Philips Twistline Alu 3000 hours voert haar warmte naar voren af. Doordat het een 230V lamp is, kunt u de lamp direct aansluiten. U heeft geen transformator nodig. De twistline is te verkrijgen in diverse wattages en gradenbundels.

Halogeen 230V

De Philips EcoClassic A-Shape vervangt de gloeilamp. Het is een heldere halogeenlamp en heeft een dikke lampvoet (E27). Niet alleen de vorm komt overeen met een gloeilamp, maar ook de lichtsterkte blijft gelijk. Tevens hebben de halogeen lampjes een langere levensduur van 2.000 uur.

Alternatief voor halogeen lampjes

Zoals u wellicht gehoord heeft, worden er steeds meer halogeenlampjes vervangen door LED lampen. Voor alle halogeenlampjes zijn er alternatieve LED lampen te verkrijgen. LED lampen zijn veel energiezuiniger dan halogeen lampjes, tot maar liefst 80%! Tevens gaan LED lampen uitzonderlijk lang mee, gemiddeld 40.000 uur. LED lampen zijn te verkrijgen in diverse kleurwarmtes: warm wit (3000K), koel wit (4000K) en daglicht (6500K). Verder heeft u de keuze uit diverse gradenbundels 15D, 24D, 36D en 60D.  

Bestel hier Philips LED lampen