Vorige

R7s Halogeenlampen

R7s Halogeenlampen zijn bekend door hun fonkelende en heldere licht. het belangrijkste voordeel is de uitstekende kleurweergave. Alle R7s Halogeenlampen kunnen zowel binnen- als buiten worden gebruikt. Bestel uw R7s Halogeenlampen nu bij at Lampdirect en verzeker uzelf met hoge kwaliteitsproducten.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

39 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

39 Producten

Profiteer van de voordelen van R7s Halogeenlampen en bestel bij at Lampdirect.be/nl voor snelle levertijden, de beste kwaliteit van Philips en zelfs kortingen voor grote hoeveelheden!

R7s Halogeenlampen 

De R7s Halogeenlampen lampen zijn lineaire lampen met een helder en fel licht. Eén van de grootste voordelen van deze lamp is de uitstekende kleurweergave. De kleurweergave bepaalt de kwaliteit van kleuren zodra deze onder het licht geplaatst worden. Nog een voordeel van dit aanbod is het UV filter, dat de vervaging van kleuren voorkomt. Deze lampen gebruikt u binnen en buiten met een geschikt armatuur.

Hoe kiest u de juiste?

Bij Lampdirect.be/nl vindt u een ruim aanbod aan R7S Halogeenlampen, onderverdeeld in merken:

a)      Philips: Marktleider in de lampenindustrie biedt de volgende versies:

  • Philips Plusline ES Small: Volledig dimbaar om aan verschillende felheidseisen te voldoen. Het kleine fomraat is een voordeel voor het direct vervangen van bestaande halogeenlampen. Deze lamp is beschikbaar met de volgende vermogens: 120W, 160W, 240W en 400W.
  • Philips Plusline ES Compact: Deze lamp heeft dezelfde grootte als de bestaande halogeenlampen, hetgeen vervanging nog eenvoudiger maakt. Een redelijke levensduur van tot 2.000 uur.
  • Philips Plusline Large: Lever teen wit warm halogeenlicht gecombineerd met de hoogst mogelijke kleurweergave.

 

b)      Osram: OSRAM vertrouwt op constante innovatie en de ontwikkeling van nieuwe technologieën.

  • Osram Haloline Eco ES:  De Haloline Eco Es van Osram is een milieuvriendelijker alternatief. Er is geen transformator nodig. Dit product heeft verschillende versie. Elke versie heeft een ander nummer.
  • Osram Haloline R7S: De andere versie in deze categorie is de klassieke versie van de R7S. De vermogens zijn van 750W tot 2000W.

c)       Sylvania: Dit merk staat bekend om lichtoplossingen van topkwaliteit tegen zachte prijzen. De R7S halogeenlamp versies in deze categorie zijn:

  • Sylvania Eco R7S: maakt gebruik van Xenon technologie. Deze producten produceren minder hitte en stoten minder CO2 uit. Vergeleken met een standaard dubbele halogeenlamp bespaart deze lamp 20% meer energie.
  • Sylvania R7S: Dit is de klassieke R7S halogeenlamp met een heldere afwerking. Het heeft een redelijke levensduur van tot 2.000 uur. Deze lamp wordt gebruikt voor alledaagse verlichting met vermogens van 750W tot 2000W.

Naast het merk en het vermogen is het van belang om rekening te houden met de kleurtemperatuur:

a)      De 2700-2900K is een warm licht dat gebruikt wordt in slaapkamers, huiskamers, restaurants en hotels.

b)      De 3000K-3500K wordt veel gebruikt in scholen en kantoren.

c)       De 4000K wordt veel gebruikt in magazijnen, werkplaatsen en fabrieken.

d)      De 6500K wordt meestal gebruikt om bepaalde werkplaatsen te verlichten waar “daglicht” erg belangrijk is. Waar een duidelijke verlichting essentieel is om alles goed te kunnen zien, bijvoorbeeld een operatiekamer.

Wij bieden producten van topkwaliteit, gecombineerd met lage prijzen en zelfs snelle levertijden. Profiteer van deze voordelen en bestel R7s Halogeenlampen!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen