Vorige

GY6.35 & G6.35 Halogeenlampen

GY6.35 & G6.35 Halogeenlampen worden vaak gebruikt in armaturen bij bijvoorbeeld: restaurants, winkels en hotels, maar natuurlijk ook bij u thuis. Mis de kans niet om de GY6.35 & G6.35 Halogeenlampen te krijgen voor een lage prijs bij Lampdirect en jezelf te verzekeren met hoge merkkwaliteit producten.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 48 in totaal

48 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 48 in totaal

48 Producten

Investeer in de beste lichtoplossing en koop GY6.35 & G6.35 Halogeenlampen: u zult dan ook profiteren van onze snelle en goedkope levering! Maak gebruik van Philips-kwaliteit!

GY6.35 & G6.35 Halogeenlampen

GY6.35 & G6.35 Halogeenlampen maken gebruik van halogeentechnologie. Deze producten geven helder, sprankelend licht af dat zeker zal zorgen voor het goed sfeergevoel. Deze producten zijn volledig dimbaar van 0 tot 100%, waardoor ze geschikt zijn voor veel verschillende toepassingen. Wat hiernaast opmerkelijk is aan dit product is de lange levensduur, wat zorgt voor lagere onderhoudskosten omdat ze niet vervangen hoeven te worden. Een ander voordeel is het feit dat deze lampen geen transformator nodig hebben, alsook de compacte maat die installatie in armaturen erg gemakkelijk maakt.

Hoe kiest u het juiste product?

In deze categorie vindt u 2 verschillende lampvoeten:

  • G6.35: voor deze lampvoet bestaan lampen voor verschillende wattages, zoals 150W, 95W, 250W en 400W.
  • GY6.35: voor deze lampvoet vinden we de traditionele serie “capsuline”, maar ook de “mastercapsuline”: over het algemeen gebruiken deze lampjes minder energie. Voor de “mastercapsuline” zijn de beschikbare wattages 20, 30 of 45W, en voor de “capsuline” liggen de wattages tussen de 50 en 400W.

Toepassingen en specifieke locaties

Om u te helpen beslissen of deze lamp past bij uw eisen volgt hier een lijst met locaties waarin deze lamp als algemene verlichting gebruikt kan worden: 

  • Winkels
  • Restaurants
  • Hotels
  • Galerijen
  • Tentoonstellingen en musea

Deze lamp is ideaal voor gebruik in decoratieve en kleine armaturen.

Mis deze kans niet! Alleen op Lampdirect.be/nl vindt u dit product tegen de laagste prijzen en met snelle levering! Wacht niet langer, en bestel de GY6.35 & G6.35 Halogeenlampen nu!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen