Vorige

GU4 Halogeenlampen

GU4 Halogeenlampen worden gebruikt voor spotverlichting en werken op 12v. Ze zijn meer energie-efficiënt in vergelijking met gloeilampen. GU4 staat voor het type fitting; MR11 is de vorm van de halogeen lamp. De GU4 Halogeenlampen zijn volledig dimbaar, met de filter aan de linkerkant van het scherm kunt u snel het product selecteren dat u nodig heeft. Koop uw GU4 Halogeenlampen op at Lampdirect, we bieden u lage prijzen en een snelle levering!
Lees meer

14 artikel(en)

14 Producten

14 artikel(en)

14 Producten

 

GU4 halogeenlampen

GU4 lampen met de beste kwaliteit bestelt u via Lampdirect.be! Dankzij onze snelle verzending heeft u de producten snel in huis!
 

De kenmerken van GU4 lampen

GU4 lampen zijn lampen met een plug-in fitting waarbij er 4mm afstand tussen de 2 pinnen zit. Daarnaast is de vorm van de lamp MR11 (multifaceted reflector). Halogeenlampen maken gebruik van een oudere en energieonzuinige technologie. Toch verbruiken ze minder energie dan gloeilampen. De lampen werken op 12V en hebben daarom een Osram HTM Halotronic nodig.

  • Extreem goede kleurweergave van  90-100Ra.
  • Langere levensduur dan gloeilampen.
  • Alle GU4 halogeen zijn dimbaar.
  • UV filter om verkleuring te voorkomen.
  • Koudlichtreflector om warmte met 66% te verminderen.

Deze halogeenlampen kunnen gebruikt worden als algemene en accentverlichting in huizen, winkels, restaurants en hotels.
 

Kies de juiste lamp

De GU4 lamp is verkrijgbaar in 2 verschillende kleurtemperaturen: 2700K (zeer warm wit) of 3000K (warm wit). Daarna kunt u nog een keuze maken voor de juiste gradenbundel. 10° wordt gebruikt om specifieke objecten te accentueren, 30 en 36° wordt gebruikt als algemene verlichting.
 

Het assortiment

Overstappen naar LED

GU4 LED lampen zijn de ideale vervanger voor GU4 halogeenlampen. De lampen hebben een 10 keer langere levensduur, verbruiken 80% minder energie en bevatten geen chemicaliën! Bekijk onderstaande video om te zien hoe u kunt overstappen:

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen