Vorige

E27 Halogeenlampen

In deze categorie vind u alle halogeenlampen met een e27 fitting. Alle E27 Halogeenlampen op Lampdirect zijn van de hoogste kwaliteit en van gerenomeerde merken zoals Philips en Osram. Aan de linkerkant van uw scherm vind u een makkelijke filter, zodat u de lichtkleur kan kiezen van uw E27 halogeen lamp. Lampdirect bied u korting op hogere aantallen. Koop uw E27 Halogeenlampen op Lampdirect, we garanderen u lage prijzen en een snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 96 in totaal

96 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 96 in totaal

96 Producten

E27 Halogeenlampen kopen bij Lampdirect.be!

Als u E27 halogeenlampen nodig heeft, kunt u bij Lampdirect.be terecht voor de laagste prijs. Wij verkopen enkel lampen van A-kwaliteit en geven garantie. Zo weet u zeker dat uw lamp lang meegaat. In ons brede assortiment vindt u zeker wat u zoekt, voor elke fitting en ieder type lamp.
 

Wat zijn de kenmerken van een E27 halogeenlamp?

Een halogeenlamp werkt hetzelfde als een gloeilamp. Het verschil met een gloeilamp is echter dat er halogenen aan het gas in de lamp toegevoegd zijn. Dit verhoogt het rendement en de levensduur van de lamp. Daarom heeft u aan een halogeenlamp een degelijke en zuinige lamp. E27 betekent dat de lamp geschikt is voor een fitting met een diameter van 27 millimeter. Dat is de meeste gebruikelijke fitting in Nederland. De E27 lamp wordt ook wel een lamp genoemd met dikke fitting.

 • Warme kleur: E27 Halogeenlampen hebben een warme kleurtemperatuur en stralen veel licht uit. 
 • Kleurweergave-index: Doordat de lamp een hoge kleurweergave-index heeft (90-100Ra) ziet u kleuren zoals ze werkelijk zijn. 
 • UV filter: Sommige lampen hebben een UV-filter waardoor verkleuring van objecten wordt voorkomen. 
 • Levensduur: Een E27 halogeenlamp gaat over het algemeen zo'n 2.000 branduren mee. 
 • Goedkoop: De lampen zijn niet zo duur in de aanschaf als veel andere lamptypes. 
 • Dimbaar: Alle E27 lampen zijn dimbaar

De lampen hebben een kortere levensduur in vergelijking met LED-lampen. Wilt u genieten van een 10 keer langere levensduur en besparen op energie? Kies dan voor de  E27 LED-lampen . Een E27 LED 7W-40W verbruikt slechts 7W en vervangt een 40W halogeenlamp.

 


Hoe kiest u de juiste E27 halogeenlamp?

Bij het kiezen van de juiste E27 halogeenlamp zijn er verschillende punten waarmee u rekening dient te houden:

De juiste E27 lamp kiezen

 • Er zijn verschillende vormen mogelijk als u voor de E27 lamp kiest. Zo zijn er lampen met de klassieke A-vorm:  Philips EcoClassic A-vorm en lampen met spiegelreflectors zoals de Philips HalogenA PAR30S . Hiernaast zijn er ook decoratieve lampen met een vlamvorm:  Osram Halogen Eco Pro Classic B E27 . Deze lampen kunnen bijvoorbeeld in open kroonluchters geplaatst worden. 
 • Verder heeft u de mogelijkheid om voor helder of mat glas te kiezen.
 • Er zijn verschillende gradenbundels mogelijk: 10 en 25 graden zijn geschikt als accentverlichting en 30 graden als algemene verlichting.

Hoe kunt u de E27 lamp vervangen

 • De E27 lamp is 1-op-1 te vervangen. U heeft dus de mogelijkheid om uit verschillende wattages te kiezen, deze lopen uiteen van 18W tot 205W. 
 • Heeft u een E27 lamp gezien op onze website maar het armatuur heeft geen E27 lampvoet? Geen probleem! Maak nu gebruik van de Linden fitting adapters: Fitting Adapter voor Lamphouders B22 => E27 Wit en de  Fitting Adapter voor Lamphouders E14 => E27 Wit
 • Als u de lamp gaat vervangen is het belangrijk dat u de lamp niet aanraakt. De lamp wordt door gebruik erg warm, het is daarom belangrijk om een zakdoek of handdoek te gebruiken als u de lamp uit het armatuur schroeft. 
   

Waar kunt u de lamp gebruiken?

De E27 halogeenlamp is op verschillende plaatsen te gebruiken. Door het warme licht van de lamp en de hoge kleurweergave-index is de lamp uitermate geschikt voor

 • Thuisgebruik;
 • Restaurants en hotels;
 • Galerijen.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen