Halogeen spotjes

Koop hier halogeenspots / LED armaturen

Halogeen spotjes

Halogeen spotjes zijn er in vele diverse soorten en maten te verkrijgen. Lampdirect.be biedt een bescheiden assortiment halogeen spotjes aan. De halogeen spotjes welke het meest verkocht worden zijn altijd op voorraad. U hoeft dus niet lang te wachten op uw producten! Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben met het kiezen van de juiste halogeen spot, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u veelal binnen 30 seconden!

Interieur halogeen spotjes

Een halogeen spotje zorgt er direct voor dat de ruimte waar u het plaatst een geheel andere sfeer krijgt. U heeft halogeen spotjes welke kantelbaar zijn en welke vast in het armatuur zitten. Door deze twee halogeen spotjes te combineren creëert u direct een andere uitstraling. Met een kantelbaar halogeen spotje heeft u de vrije keuze welk deel van de ruimte verlicht wordt. Met de vaste spot kunt u accenten leggen en de nadruk op één gebied vestigen. 

Ook met lampen kunt u een andere uitstraling creëren. Zo kunt u bij halogeenlampen en LED lampen kiezen uit diverse gradenbundels, zoals 24D, 36D en 60D. De 24D zorgt voor een spot. Met de 60D wordt het licht verspreid. 

Assortiment halogeen spotje Lampdirect.be

Lampdirect.be heeft twee soorten halogeen spotjes in het assortiment. Namelijk de halogeen spot / LED armaturen rond en de halogeen spot / LED armaturen vierkant. Beide worden onderstaand kort besproken.

Bestel hier halogeenspots / LED armaturen rond

Halogeenspot

Halogeen spot / LED armaturen rond


De halogeen spot rond is er in vier varianten. U heeft de keuze uit een halogeen spotje welke vast zit of kantelbaar is. Daarnaast heeft u de keuze uit de kleur wit of geborsteld aluminium.

Koop hier halogeenspots / LED armaturen vierkant

Halogeen spot / LED armaturen vierkant

Halogeen spotjes

De halogeen spot vierkant is er in twee varianten. Beide halogeen spotjes zijn kantelbaar en in geborsteld aluminium. U heeft nu de keuze uit een halogeen spotje met één lamp of een halogeen spotje met twee lampen. De halogeen spotjes met twee lampen zijn aan elkaar bevestigd. 

Wat heeft u nodig bij een halogeen spot?

Er zijn geen lampen inbegrepen bij de halogeen spotjes. Dit om de reden dat er ontzettend veel keuze is in diverse lampen. Zowel halogeenlampen als LED lampen kunt u in de halogeen spotjes plaatsen. Het enige waar u rekening mee dient te houden zijn de afmetingen. De afmetingen staan zowel bij de betreffende halogeen spot als bij de lamp vermeld. Het belangrijkste is dat de diameter overeenkomt. De diameter van de halogeen spotjes is maximaal 51mm. 

U kunt zowel 230V als 12V lampen in de halogeen spotjes plaatsen. 12V lampen zijn standaard voorzien van een GU5.3 lampvoet. De halogeen spotjes zijn tevens voorzien van een stekkertje met GU5.3 fitting. 230V lampen hebben een GU10 lampvoet en als voordeel, in tegenstelling tot 12V lampen, hebben deze lampen geen transformator nodig. Het enige wat u nodig heeft wanneer u een 230V lamp in een halogeen spot wilt plaatsen, is een GU10 fitting

Plaats hier uw order voor halogeenspots / LED armaturen