Lampdirect: dé groothandel in LED voor professionals!

Ben je op zoek naar een betrouwbare groothandel in LED verlichting, die een hoge beschikbaarheid van de voorraad voorop stelt? Of wil je op rekening kunnen betalen en/of vrijblijvende prijsopgave(s) voor jouw (installatie)bedrijf laten opstellen? Dan ben je bij Lampdirect aan het juiste adres. Wij zijn al jaren de beste online groothandel voor verlichting in Europa. Ons brede en gevarieerde assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige producten van bekende merken zoals Philips, Osram en Noxion.

Wil je direct met ons in contact komen en/of een offerte aanvragen? Verwerk dan jouw gegevens en overige informatie betreffende de aanvraag in het hiernaast weergegeven contactformulier. Alles ingevuld? Je kunt het formulier versturen door op de oranje 'verzenden' knop te klikken. We kijken uit naar jouw aanvraag!

 

Als verlichtingsgroothandel bieden wij een compleet aanbod aan lichttechnologieën. Op de eerste plaats vind je bij ons moderne en efficiënte LED verlichting, waaronder LED panelen, LED lampen en LED TL buizen. In ons assortiment vind je echter ook conventionele lichtbronnen, zoals TL buizen en spaarlampen. Bijzonder interessant voor onze professionele installateurs en/of vakmannen: onze hoogwaardige LED strips, LED lichtlijnen en LED railspots met railsystemen!

Koop je vaak groots in en wil je hierop geld besparen zonder kwaliteitsverlies te ervaren? Dan bevelen wij ons exclusieve merk Noxion aan! Deze producten hebben niet alleen een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding, wij bieden ze ook aan met een garantieperiode tot wel 7 jaar!

Wil je van ons een offerte op maat ontvangen voor jouw bulkbestelling? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Neem je liever telefonisch contact met ons op?

 Geen probleem! Ook telefonisch kun je een offerte aanvragen bij onze lichtexperts. Je kunt iedere werkdag tussen 08:30u en 17:00u contact met ons opnemen door te bellen naar:

+31 (0)88 310 00 06

Service-Mitarbeiter Jean-PierreService-Mitarbeiter Jean-Pierre

Onze beloften aan professionele installateurs

Zakelijke Services

Aanbiedingen op maat

Persoonlijk contactpersoon

Advies van onze lichtexperts

Assortiment

Grote variëteit in producten

• Hoge beschikbaarheid van voorraden

• Alleen de beste kwaliteit

Zakelijke Voordelen

Tot 5 jaar garantie

Eenvoudig op rekening bestellen

Verzending binnen 24 uur

Topmerken in onze LED groothandel

Logo NoxionLogo Noxion
Logo PhilipsLogo Philips
Logo OsramLogo Osram
Logo LedvanceLogo Ledvance
Logo SylvaniaLogo Sylvania
Logo SteinelLogo Steinel

Onze LED groothandel pagina's

Ben je op zoek naar een speciaal product dat je in grote hoeveelheden wilt bestellen? Dan ben je op de volgende pagina's aan het juiste adres. Als je geïnteresseerd bent in een van de productcategorieën, klik je gewoon op de onderstaande knop. Je wordt dan doorverwezen naar een pagina waar je meer over het product te weten kunt komen en ons een prijsaanvraag kunt sturen.

LED TL Buizen Groothandel

Producten van Philips, Osram, Sylvania en Noxion

Bespaar gemiddeld 50% in vergelijking met TL buizen

Hoge voorraad van diverse productseries

LED Panelen Groothandel

Producten van Philips, Ledvance en Noxion

Diverse maten: 60x60, 120x30, 120x20, 30x30 etc.

Breed scala aan accessoires beschikbaar

LED-Lampe von PhilipsLED-Lampe von Philips

LED Lampen Groothandel

Producten van Philips, Osram en Noxion

Bespaar tot 90% in vergelijking met gloeilampen

Hoge voorraadvan diverse productseries


Verdere armaturen voor de groothandel in LED

Wil je een bulkorder plaatsen voor meer specifieke lichtbronnen, zoals armaturen voor hoge ruimtes (high bay armaturen), breedstralers of lichtlijnsystemen? Geen probleem. Stuur ons een offerteaanvraag via het formulier bovenaan de pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst rondkijken op onze site en de verschillende producten leren kennen? Hier presenteren wij een selectie van producten die bijzonder interessant zijn voor de groothandel in LED.

LED High-Bays

Bij ons vind je hoogwaardige en duurzame LED high-bays (ook wel klokarmaturen genoemd) van gerenommeerde fabrikanten zoals Philips. Ledvance of Noxion. Profiteer van een levensduur tot 100.000 uur en een besparing tot 60% in vergelijking met conventionele high-bay armaturen. Maar dat is nog niet alles: veel van de armaturen zijn ook (DALI) dimbaar en kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes (IP65 en hoger). Ook producten die voldoen aan de HACCP norm vind je bij ons terug!

LED-Hallenleuchte von PhilipsLED-Hallenleuchte von Philips

LED Lichtlijnen

Lichtlijnsystemen zijn de ideale verlichtingsoplossing voor lange gangpaden met hoge rekken of productiefaciliteiten die gelijkmatig dienen te worden voorzien van een hoge lichtstroom. Je kunt de verschillende armatuurelementen eenvoudig installeren in de daarvoor bestemde rails en je kunt ze gemakkelijk onderhouden en vervangen. Bovendien bespaar fors op jouw elektriciteitsrekening dankzij de moderne LED technologie.  

Lichtbandsystem von LedvanceLichtbandsystem von Ledvance

LED Floodlights

Onze LED breedstralers worden niet alleen gekenmerkt door bijzonder hoge lumenwaarden, maar zijn ook verkrijgbaar met verschillende sensoropties. Heb je LED floodlights nodig die alleen aangaan als er beweging wordt gedetecteerd of als de lichtsterkte onder een bepaald niveau daalt? Geen probleem. De krachtige LED breedstralers van Philips, Ledvance en Osram kunnen ook worden aangeschaft met hoge IP-beschermingsklassen, zodat ze bestand zijn tegen weer en wind in buitengebieden.

LED-Fluter von LedvanceLED-Fluter von Ledvance

Is Lampdirect een groothandel in verlichting voor wederverkopers?

Ja, Lampdirect is een LED groothandel die verlichting voor wederverkoop aanbiedt! Dus als je een installateur bent en een voorraad lampen en armaturen van hoge kwaliteit wilt aanhouden voor jouw volgende project, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook als je om andere redenen verlichtingsarmaturen wilt doorverkopen, kunnen wij jou helpen. Benader ons op via het formulier bovenaan de pagina en wij nemen contact met je op!