Vorige

LED Retro Lampen

Op deze pagina vind je ons assortiment LED Retro lampen.. Deze lichtbronnen hebben een sterke gloeidraad, dit beschermd tegen stoten en vibraties. LED Retro lampen komen in verschillende vormen, van een A vorm tot een modern Globe lamp. Lampdirect bied ook retro LED-lampen aan. Deze hebben een retro look met de moderne LED techniek. Deze Retro lampen besparen op uw energiekosten en hebben een lange levensduur. Er zijn drie verschillende fittingen beschikbaar LED Retro lampen: E14 (Kleine fitting), E27 (Grote fitting) en B22 (Bajonet fitting). Lampdirect bied u een goedkope en snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 118 in totaal

118 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 118 in totaal

118 Producten

 

LED Retro lampen

Lampen met het design van een gloeilamp maar de voordelen van LED? Kies voor retro lampen!
 

Kenmerken van retro lampen

Retro lampen behoren tot een nieuw assortiment dat geïntroduceerd is door Sylvania. Met deze lampen kunt u profiteren van het design en het warme licht van gloeilampen en tegelijkertijd genieten van de voordelen van LED lampen. Deze retrofit LED verbruiken namelijk weinig energie en hebben een veel langere levensduur!

  • Standaard 220-240V, direct verwisselbaar met uw oude gloeilampen!
  • Natuurlijke kleuren door de 80-89Ra kleurweergave.
  • Milieuvriendelijk door het ontbreken van chemicaliën.
  • Zeer lange levensduur van 15.000 uur, maar liefst 15 keer langer dan gloeilampen!
  • Aangenaam, warm licht door de kleurtemperatuur van 2700K.
  • Terugverdientijd is korter dan 1 jaar.

Deze retro lamp dient als decoratieve verlichting op verschillende plaatsen zoals in huizen, kantoren, winkels, restaurants en hotels. De B22 lampen worden vooral gebruikt in decoratieve armaturen zoals in kroonluchters.
 

Kies de juiste retro lamp

Er zijn 2 verschillende lampvoeten te vinden: E27 (schroeffitting) en de B22  (bajonetfitting). Kies eerst de juiste lampvoet. Daarna maakt u de keuze voor het juiste vermogen (W). Hoe hoger het vermogen, hoe meer licht de deco lamp uitstraalt. Als u overstapt van gloeilampen naar LED, deel het vermogen van de gloeilamp dan door 5 om het vermogen van de LED lamp te berekenen.

Als laatste kunt u kiezen voor de vorm en voor de afwerking van het glas zoals bolvormig of Edison.
 

Het assortiment

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen