Vorige

E14 Gloeilampen

Op deze pagina vind je ons assortiment E14 Gloeilampen.. Deze lichtbronnen hebben een sterke gloeidraad, dit beschermd tegen stoten en vibraties. E14 Gloeilampen komen in verschillende vormen, van een A vorm tot een modern Globe lamp. Lampdirect bied ook retro LED-lampen aan. Deze hebben een retro look met de moderne LED techniek. Deze Retro lampen besparen op uw energiekosten en hebben een lange levensduur. Er zijn drie verschillende fittingen beschikbaar E14 Gloeilampen: E14 (Kleine fitting), E27 (Grote fitting) en B22 (Bajonet fitting). Lampdirect bied u een goedkope en snelle levering!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 79 in totaal

79 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 79 in totaal

79 Producten

E14 Gloeilampen

E14 Gloeilampen zijn volop verkrijgbaar bij Lampdirect.be. Hoewel de gloeilampen verboden zijn door Europese wetgeving, kunnen sommige gloeilampen nog steeds verkocht worden. De lampen zijn natuurlijk van goede kwaliteit. Op Lampdirect.be vindt u gloeilampen van ons eigen huismerk: Linden.
 

Waarom mag Lampdirect.be nog gloeilampen verkopen?

Hoewel het verboden is om gloeilampen te verkopen, is er een type gloeilamp die nog wel verkocht mag worden: de zogeheten "Versterkte constructie gloeilamp". Deze gloeilampen zijn gemaakt van extra sterk gloeidraad waardoor ze beter bestand zijn tegen schokken en trillingen. Deze lampen zijn geschikt voor industrieel gebruik en gaan tot 3 keer langer mee dan de normale gloeilampen.
 

E14 gloeilamp

Wat zijn de kenmerken van een E14 gloeilamp?

  • Een E14 lamp heeft een smalle schroeffitting, de diameter daarvan is 14 mm.
  • De gloeilamp geeft een zeer warm licht van 2700K. 
  • De kleurweergave-index is uitstekend met 90Ra, u ziet kleuren zoals ze werkelijk zijn.
  • Alle E14 gloeilampen zijn dimbaar.
     

Hoe kiest u de juiste E14 lamp?

Wattage: Bepaal als eerste het wattage van de lamp. Er zijn verschillende wattages, namelijk 7, 15, 25, 40 en 60W. Hoe hoger het wattage, hoe feller de lamp.
Glasafwerkingen: Er zijn verschillende glasafwerkingen mogelijk bij de E14 gloeilamp: helder, mat, opaal, vlam en gekleurd. Er zijn 5 kleuren mogelijk:

Vormen en toepassing: De vorm van de lamp verschilt per model. Er zijn veel mogelijkheden waardor de lamp zeer decoratief is.

A vorm, kogellamp: Decoratief in huizen, hotels, restaurants

Kaars, gedraaide kaars: Decoratief in een kroonluchter

Schakelbord, colorenta: Decoratief in huizen, winkels en warenhuizen


Hoe kunt u besparen op uw E14 lamp?

Gloeilampen zijn absoluut geen zuinige lampen en dit geldt als een van de redenen waarom de gloeilamp verboden is door de Europese unie. U kunt eenvoudig geld besparen op uw E14 gloeilamp door over te stappen naar de E14 LED-lampen . LED-lampen zijn veel efficiënter en hebben een veel langere levensduur (gemiddeld 30.000 uur). Een LED-lamp van 4W vervangt bijvoorbeeld een gloeilamp van 40W. Dit is een vermindering van 90%! Uw energieverbuik zal dalen en uw lampen hoeven veel minder vaak vervangen te worden.

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen