Vorige

B22 Gloeilampen

Op deze pagina vind je ons assortiment B22 Gloeilampen.. Deze lichtbronnen hebben een sterke gloeidraad, dit beschermd tegen stoten en vibraties. B22 Gloeilampen komen in verschillende vormen, van een A vorm tot een moderne Globe lamp. Lampdirect bied ook retro LED-lampen aan. Deze hebben een retro look met de moderne LED techniek. Deze Retro lampen besparen op uw energiekosten en hebben een lange levensduur. Er zijn drie verschillende fittingen beschikbaar B22 Gloeilampen: E14 (Kleine fitting), E27 (Grote fitting) en B22 (Bajonet fitting). Lampdirect bied u een goedkope en snelle levering!
Lees meer

3 artikel(en)

3 Producten

3 artikel(en)

3 Producten

 

B22 Gloeilampen

B22 Gloeilampen zijn volop verkrijgbaar bij Lampdirect.be. In onze online winkel vindt u gloeilampen van ons eigen huismerk: Linden. 
 

De kenmerken van een B22 lamp

Hoewel het verboden is om gloeilampen te verkopen, is er een type gloeilamp die nog wel verkocht mag worden: de zogeheten "Versterkte constructie gloeilamp". Deze lampen zijn gemaakt van extra sterk gloeidraad waardoor ze beter bestand zijn tegen schokken en trillingen. Deze lampen zijn geschikt voor industrieel gebruik en gaan tot 3 keer langer mee dan de normale gloeilampen. 

  • Een B22 gloeilamp is een lamp met lampvoet die 2 pinnen heeft en wordt eenvoudig in de armatuur geklikt.
  • Verkijgbaar in 25 of 40W. Hoe hoger het getal, hoe meer licht de lamp uistraalt.
  • De lamp geeft een zeer warm licht van 2700K. De kleurweergave is uitstekend (90-100Ra).
  • De lampen hebben een levensduur van 1.000 uur
     

Hoe kunt u besparen op uw B22 gloeilamp?

Gloeilampen zijn absoluut geen zuinige lampen en dit geldt als een van de redenen waarom de gloeilamp verboden is door de Europese unie. U kunt eenvoudig geld besparen op uw B22 gloeilamp door over te stappen naar de B22 LED-lampen . De levensduur van deze lampen is minstens 15 keer langer! Bovendien zijn LED lampen energiezuiniger en bevatten ze geen chemicaliën.

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen