Vorige

RX7s Gasontladingslampen

Op deze pagina kunt u onze selectie van RX7s Gasontladingslampen vinden. Zorg voor de juiste fitting en check de wattage wanneer u de Gasontladingslampen vervangt. Deze lampen bevatten de RX7s fitting en worden voornamelijk gebruikt voor openbare buitenverlichting. Ze bieden u een helder en sprankelend licht. We bieden u RX7s Gasontladingslampen voor lage prijzen met snelle levering! Bij Lampdirect helpen we u met het vinden van de juiste Gas Ontladingslampen.
Lees meer

18 artikel(en)

18 Producten

18 artikel(en)

18 Producten

 

RX7s gasontladingslampen

Bent u op zoek naar een RX7S gasontladingslamp tegen een goede prijs en kwaliteit? Dan bent u hier aan het juiste adres! U zult hier alle producten vinden van toonaangevende merken zoals Philips, Osram, GE en Sylvania.
 

Wat is een metaalhalidelamp?

Een RX7S gasontladingslamp is een hogedruk gasontladingslamp, gevuld met onder andere metaalhalogeniden. Metaalhalidelampen zijn relatief compact en stralen uitstekend licht uit. Dankzij de keramische brander technologie is de kleur erg stabiel.

RX7s gasontladingslampen

  • De levensduur van deze lamp is gemiddeld 16.000 uur.
  • De RX7S lamp heeft een ingebouwde UV filters waardoor objecten niet verkleuren.
  • Uitstekende kleurweergave van 80-89Ra, u ziet kleuren zoals ze werkelijk zijn. 
  • De kleurtemperatuur van de lamp is warm wit (3000K) of koud wit (4200K).
  • De lamp geeft zeer weinig warmte af.
     

Het gebruik van een RX7S gasontladingslamp

  • Deze lampen kunnen gebruikt worden in winkels om vitrines te verlichten of om bepaalde objecten te accentueren in bijvoorbeeld kantoren, recepties, zalen of hotels. De lampen zijn ook buitenshuis bruikbaar voor de verlichting van bijvoorbeeld beelden of gebouwen.
  • Alle lampen werken op een voorschakelapparaat.
  • De lamp moet in een horizontale stand geplaatst worden (+/- 45 graden).

Let op! U kunt geen lamp met een ander wattage kiezen omdat uw voorschakelapparaat afgestemd is op het huidige wattage. Als u het wattage van uw lamp wilt veranderen dan moet u ook uw voorschakelapparaat vervangen.
 

Verschillende soorten metaalhalidelampen

Alle lampen met de RX7S lampvoet en hetzelfde wattage kunnen door andere merken vervangen worden. De Philips lampen zijn meestal op voorraad en kunnen de lampen van de volgende merken vervangen. Deze lampen kunnen alleen in gesloten armaturen geplaatst worden.

Producten van de  Osram Vialox NAV-TS SUPER 4Y kunnen niet vervangen worden door bovenstaande merken. Deze lamp is geschikt voor zowel open als gesloten armaturen.

 

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen