G4 Lampen

Koop hier de Philips MASTER LEDspot LV

G4 Lampen

G4 lampen zijn bij Lampdirect.be te verkrijgen in twee varianten: halogeenlampen en LED lampen. De meest verkochten lampen zijn doorgaands altijd op voorraad waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste G4 lampen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen u veelal binnen 30 seconden te woord staan.

Toepassing G4 lampen

G4 lampen zijn in vele diverse toepassingsgebieden te gebruiken. De G4 lampen, of het nu halogeenlampen of LED lampen zijn, zijn te verkrijgen in verschillende wattages en gradenbundels. U kunt de gradenbundel toepassen op de omgeving waar u de lampen plaatst. Voor sieraden is de gradenbundel 24D geschikter dan bijvoorbeeld 60D. 24D zorgt namelijk voor een spot, waar de 60D voor een gespreid licht zorgt.

G4 lampen zijn niet alleen zeer geschikt voor winkels om accenten te leggen en sfeer te creëren, maar ook voor thuisgebruik. Bijvoorbeeld voor in uw badkamer, keuken of om een collectie te accentueren in een vitrinekast.  

Bestel hier de Philips LED capsule LV

Soorten G4 lampen

Halogeenlampen met G4 lampvoet zijn zoals eerder aangegeven te verkrijgen in twee varianten: halogeen en LED. Onderstaand ziet u de G4 lampen welke te verkrijgen zijn bij Lampdirect.be. 

- LED lampen

De Philips LED capsule LV (MASTER) is een revolutie in LED lampen. Doordat de LED lamp geen reflector heeft, schijnt het licht rondom. De lamp heeft namelijk een gradenbundel van 360D. De lampen hebben een enorm lange levensduur van maar liefst 35.000 uur.

De Philips MASTER LEDspot LV 4-20W MR11 is de energiezuinige variant voor halogeenlampen met G4 lampvoet. U bespaart tot wel 80% aan energie. Ook de LEDspot LV 4-20W MR11 heeft een extreem lange levensduur van maar liefst  25.000 uur. 

Koop hier de Philips Focusline Microprojection

- Halogeenlampen

De Philips Capsuleline hebben een UV block waardoor deze lampen zeer geschikt zijn voor het verlichten van warmtegevoelige objecten. De Capsuleline is te verkrijgen in diverse wattages. 

De Philips Focusline Microprojection lampen zijn uitermate geschikt voor microscopen, dia- en filmviewers, medisch apparatuur en industrieële toepassingen. Door het kleine formaat zijn de lampen ideaal voor compacte systemen.

Bestel hier de Philips Capsuleline

Transformator G4 lampen

Alle G4 lampen 12V of 24V hebben een transformator nodig. De transformator zorgt ervoor dat 230V omgezet wordt naar het voltage wat de lampen nodig hebben, bij de G4 lampen is dit 12V of 24V. Gebruikt u geen transformator, dan zullen uw G4 lampen kapot springen. 

Lampdirect.be heeft voor G4 lampen de Osram HTM Halotronic in het assortiment. Deze transformators zijn zowel te gebruiken voor halogeenlampen als voor LED lampen. 

Plaast hier uw order voor de Osram HTM Halotronic