• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Eneco banner


Profiteer van €50,- korting met jouw Eneco giftcard!

Duurzame en energiezuinige LED verlichting kopen is nog nooit zo interessant geweest! Shop jouw favoriete LED producten bij Lampdirect en wissel jouw Eneco giftcard ter waarde van 50 euro* in. Kies op onze website uit een breed assortiment aan vele LED lampen, LED armaturen en accessoires van diverse topmerken, waaronder Philips, Osram en Noxion.

Alle Noxion LED lampen en Noxion LED armaturen staan stuk voor stuk garant voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur, in combinatie met zeer aantrekkelijke prijzen. Zo kun je onder meer kiezen uit fraaie design LED inbouwspots, sfeervolle LED filament lampen of waterdichte LED wandlampen. Wanneer ga jij beginnen met energie besparen?

 

Stap 1

Shop jouw favoriete LED verlichting op onze website.

Stap 2

Klik in je winkelmandje op afrekenen en vul alle vereiste gegevens in.

Stap 3

Selecteer bij het kiezen van een betaalmethode de optie "Cadeaukaart".

Stap 4

Voer jouw unieke Eneco giftcard code in. De €50,- korting wordt direct verrekend.

 

Shop in onderstaande categorieën jouw favoriete LED verlichting

 
*De giftcard is geldig t/m 31 mei 2022. | Indien bij een bestelling niet het hele kortingsbedrag van 50 euro wordt gebruikt, blijft het restant geldig tot de reeds genoemde einddatum. | Gekochte artikelen kunnen enkel worden geruild. Het is niet mogelijk om de waarde van de giftcard of een deel ervan als bedrag terug te ontvangen. | De kortingscode van de giftcard is niet geldig in combinatie met andere acties, promoties of aanbiedingen.