Vorige

Downlights

Op deze pagina vindt u alle Downlighters. Door de filter aan de linkerkant van uw scherm te gebruiken, kunt u gemakkelijk het product vinden dat u zoekt. Bij Lampdirect bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijs voor al uw Downlighters.
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 64 in totaal

64 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 64 in totaal

64 Producten

Koop Downlights bij Lampdirect.be/nl En profiteer van een hoge kwaliteit en een snelle levering.

Downlights

Downlights zijn inbouwarmaturen die in het plafond worden geplaats. Door hun gestandaardiseerde, uitgesneden maat en indrukbare aansluitingen zijn ze makkelijk te installeren.  Downlights  hebben een hoge aandrijving en een hoge lichtopbrengst met een goede lichtverdeling.  

Hoe kies ik de juiste?

Deze Downlights komen met spaarlampen met geïntrigeerde LED technologie. LED bespaard energie op uw energierekening vanwege de hoge energie efficiëntie en lage stroomverbruik. Daarbij hebben de Downlights een lange levensduur, dus zijn ze een goede investering! Door deze kwaliteiten, blijkt de Downlights een goede vervanger van uw traditionele halogeen of fluorescerende armatuur.  Als wilt dat  uw  Downlights dimbaar is, selecteer dan alstublieft een downlight die dimbaar is.

Toepassing van Downlights

Downlights kan in verschillende soorten en maten komen, dus het toepassingsgebied kan zeer variëren. Sommige hebben zelfs een IP44 ordening. De Downlights zijn perfect om toe te passen in volgende ruimtes. 

  • Winkels
  • Recepties en lobbies.
  • Gangen
  • Kantoren
  • Publieke ruimtes

Lampdirect.be/nl biedt u Downlights van verschillende merken zoals: Philips, Noxion en Linden.

Verbeter de lichtkwaliteit in uw gebouw met de  Downlights bij Lampdirect.be/nl!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen