• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Lampdirect.nl: officiële distributeur van Philips.

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven. Gebruik dit niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Lampdirect.be: officiële distributeur van Philips producten

Lampdirect.be is een volledig onafhankelijk bedrijf en biedt Philips producten aan. Gegarandeerd de beste kwaliteit! 

Philips LED lampen

 zijn samengesteld uit één of meerdere LED's (light emitting diodes). Philips LED lampen hebben het voordeel dat ze zeer efficiënt zijn in termen van energiebesparing. Deze lampen hebben een gemiddelde levensduur tussen de 25.000 en 45.000 uur. LED lampen worden beschouwd als de lampen van de toekomst!

Philips halogeenlampen

 zijn ontwikkeld om gloeilampen te vervangen. Dit zijn gloeilampen met een gloeidraad van wolfraam (chemisch element). De gassen halogeen (jodium en broom) zijn tevens aanwezig. Gloeilampen stoten in het algemeen veel warmte uit. Philips halogeenlampen zijn gemaakt van kwartsglas, waardoor ze beter bestand zijn tegen hoge temperaturen.

Philips PL lampen

 zijn compacte TL lampen. De lampen zijn zuinig en hebben een hoge lichtopbrengst. De lampen werken met een conventioneel voorschakelapparaat (versie 2P) of elektronisch voorschakelapparaat (versie 4P). Philips PL lampen zijn verkrijgbaar in diverse wattages, kleuren en vormen.

Philips TL lampen

 zijn buizen voorzien van pinnetjes aan beide uiteinden. Dit zijn relatief energiezuinige lampen. De levensduur is afhankelijk van de specifieke modellen. De afvoer van het gas veroorzaakt licht. 

Er zijn vele soorten TL-buizen. De Philips Master TL-D heeft een diameter van 26mm. De meer energie efficiënte modellen zijn de Philips Master TL-5 en hebben een diameter van 16 mm. 

Philips compacte gasontladingslampen 

 hebben een inwendige druk tussen 1 en 10 bar. Gas is verantwoordelijk voor de lichtemissie en wordt meer helder door het drukverschil. Compacte gasontladingslampen hebben een hoge lichtstroom.

Philips gasontladingslampen

 bestaan uit een buis gevuld met gas of metaaldamp onder hoge of lage druk. De kleur van het uitgestraalde licht is afhankelijk van het gebruikte gas in de lamp:
- Neon is rood. 
- Kwik neigt naar een blauwe kleur. Een significante hoeveelheid van ultra-violet.
- Natrium is geel. Vaak vermengd met neon voor het weergeven van oranje. 
- Xenon komt in de buurt van zuiver wit.