Onze Actieproducten

Hou jij net zoveel van goede deals tips en nieuws, als wij van goede verlichting? Dan ben je hier op de juiste plek! Onze lichtexperts hebben niet alleen meerdere producten van absolute topkwaliteit geselecteerd, maar geven jou ook tal van informatie die jou verder help met een juiste lichtoplossing. En daar profiteer jij van!


Tip | Bestel voordelig LED verlichting met onze Bright Choice producten!

LED verlichting te duur? Dan heb je onze betaalbare Bright Choice LED producten nog niet gespot! Ook met deze LED producten kun je jouw energiekosten flink drukken. Want zeg nou zelf, die rijzen ondertussen de pan uit ... Je kunt bij Lampdirect terecht voor diverse Bright Choice LED lampen en armaturen, waarop je tot wel 3 jaar garantie krijgt. Wacht niet langer en ga de strijd aan met jouw energierekening!

Tip | Spaarlampen worden binnenkort uitgefaseerd, dus kom in actie!

De EU heeft besloten om alle TL lampen van de markt te halen. Waarom? Omdat ze te veel gevaarlijke stoffen bevatten. Al eerste aan de beurt, zijn de conventionele spaarlampen met steekfitting. Deze zullen vanaf 25 februari 2023 niet meer worden geproduceerd, waardoor voor het resterende aanbod geldt: OP=OP. Wacht daarom niet langer en stap nu al over op efficiëntere LED spaarlampen!

Snelgids | Overstappen op LED met Noxion!

Noxion heeft voor jou een eenvoudig model gemaakt om de overgang op LED zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het kost maar een paar klikken om te verLEDden! Waar wacht je nog op!?

Nieuw | Duurzame verlichting met energielabel A!

Wij hebben in ons assortiment de meest energiezuinige lichtbronnen ooit toegevoegd. Deze innovatieve LED lampen verbruiken tot 50% minder energie dan standaard LED producten, terwijl ze tot 50.000 uur meegaan! Ontdek de toekomst van verlichting!

Interieurtip | Nordlux designlampen voor bedrijven en woningen!

Op zoek naar designlampen om jouw pand te decoreren? Nordlux armaturen zijn verkrijgbaar als tafel-, plafond-, wand- of hanglamp, waardoor er voor elke omgeving een stijlvol Scandinavisch armatuur te vinden is! 

Tip | Zorg overal voor extra veiligheid met rookmelders

Op iedere verdieping van onder meer een woning, bedrijfspand, overheidsgebouw en/of andere ruimtes waar activiteit plaatsvindt, zijn rookmelders verplicht. Kom niet voor verrassingen te staan dankzij een rookmelder! Ook verkrijgbaar met een koolmonoxidedetector of ingebouwde sensor. Een rookmelder aansluiten op een Wi-Fi netwerk en bedienen vanaf je telefoon? Ook dat kan!   

OP = OP deals! | Extra veel voordeel op topkwaliteit verlichting

Het is OP=OP opruiming bij Lampdirect! Pak daarom jouw laatste kans om topkwaliteit LED lampen, LED armaturen, conventionele lampen en lampaccessoires bij Lampdirect zeer goedkoop binnen te halen. Profiteer vandaag nog van kortingen tot wel 50%!