• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op +31 88 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.


Brochure


Bestel nu en laat je tuin helemaal stralen!

Bij Lampdirect heb je als VIP-klant de unieke mogelijkheid om de mooiste tuinaccessoires van topmerken als Kärcher en Stihl te scoren! Zo spuit je met de compacte Kärcher K2 Basic Hogedrukreiniger al het hardnekkige vuil binnen een handomdraai weg. Dankzij de krachtige waterstraal verwijder je in rap tempo groene aanslag van tuintegels of is een mountainbike al snel weer helemaal schoon. En wat te denken van de draadloze Stihl HSA 45 heggenschaar. Uitgerust met een uitstekende snoeikracht en sterke accu zorgt dit fraaie product voor de beste prestaties in iedere tuin! Tijdens het snoeien heb je geen last van bekabeling en kan je dus overal makkelijk bij! Bovendien sla je twee vliegen in één klap, want met de aanschaf van LED verlichting via Lampdirect bespaar je ook nog eens tot wel 70% op je maandelijkse energiekosten!


Product 1

 

 *Beide acties zijn van toepassing bij besteding excl. BTW en verwijderingsbijdrage.
*Beide acties zijn geldig t/m 30 mei 2021. Één product per bestelling.
*Levertijd tuinaccessoires: 2-4 weken na plaatsen van bestelling.