Bij Lampdirect.be/nl, krijgen we vaak de vraag of wij spaarlampen voor downlighters hebben. Wat u misschien niet wist is, dat er een slimmere manier bestaat. Dit artikel is in principe door U, onze klanten, geschreven.


Door alle data die verkregen is uit de orders, ontstond het idee om u van een praktische oplossing te voorzien met betrekking tot uw downlighters.


Veel van u heeft de volgende spaarlampen van Philips en Osram online bij ons aangekocht, bijvoorbeeld:Deze lampen hebben nagenoeg dezelfde specificaties, beide hebben een verbruik van 26W en bieden een lichtopbrengst van 1800lm.


Zoals u weet, dient u 2 van dit type lampen te installeren. Dit is niet alles, u heeft ook nog een driver nodig die 12W verbruikt. Dat komt in totaal neer op een energieverbruik van 66W voor uw downlight.


Als er een mogelijkheid bestond die u permanent kon helpen met het besparen van energie en daarmee geld, zou u het dan overwegen? Wij bieden u deze mogelijkheid!


LED Downlight 24w 4000k is een downlight die uitgerust is met LED technologie. Wanneer u op de link klikt, ontdekt u de innovatieve eigenschappen waar u van kunt profiteren.


De lichtbron die wij adviseren verbruikt 24W. Herinnert u zich nog de extra 14W die de driver verbruikt? Door over te stappen naar LED, is dit niet meer nodig.


Wat u er wellicht van weerhoudt dit product aan te schaffen is misschien de lichtopbrengst. Het zal daarom als een verrassing komen, maar de lichtopbrengst van dit LED armatuur is bijna 2000 lumen. Dit is hoger dan de lichtopbrengst van de standaard spaarlamp.


U hoeft slechts uw oude armatuur te vervangen voor het nieuwe LED armatuur en het voltage om te zetten naar 220V. Voor de rest enkel en alleen voordelen!