• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Test Aankoop - LED lampen

Een aantal Noxion LED lampen is onlangs in de prijzen gevallen bij Test Aankoop! Inmiddels dragen deze Noxion producten het label 'beste koop'. Op deze pagina stellen we graag deze winnende LED verlichting aan je voor.

banner

 


Eco

 

Uitvoerige LED lampen test door Test Aankoop

Ieder jaar worden er door consumentenorganisatie Test Aankoop diverse LED lampen uitvoerig getest en gemeten. Daarbij wordt er bij ieder product zeer specifiek gekeken naar een aantal criteria. Zo is onder andere de lichtopbrengst van iedere LED lamp geanalyseerd. Daarbij werd de hoeveelheid licht opgemeten, terwijl er ook is nagegaan of er verschillen zichtbaar waren tussen meerdere exemplaren van hetzelfde product. Daarnaast is de efficiëntie van iedere LED lamp gemeten. Dit betreft de verhouding tussen het aantal lumen en Watt. Meer aspecten die aan bod kwamen tijdens het testen waren de kleurtemperatuur, kleurweergave, de stralingshoek en de levensduur van de in totaal 66 LED lampen. Bij dat laatste is er een test gedaan met een hoge temperatuur, om te kunnen nagaan of dit invloed zou hebben op de warmte-afgifte van de verschillende producten. 

 


 

De testresultaten

Het onderzoek van Test Aankoop heeft aangetoond dat een aantal producten van topmerk Noxion is uitgeroepen tot 'beste koop'. Deze LED lampen hebben zich op meerdere fronten weten te onderscheiden en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Het gaat hierbij om de Noxion Lucent Classic E14 LED Lustre en de Noxion Lucent GU10 LED Spot.

 


Noxion Lucent

 

Noxion Lucent Classic E14 LED Lustre 5W - Extra warm wit

Deze Noxion Lucent Classic E14 LED Lustre is weliswaar klein van stuk, maar heeft een zeer krachtige inhoud. Het is de duurzame vervanger van conventionele gloeilampen van 40 Watt met de welbekende E14 schroeffitting. Zelf verbruikt deze Noxion Lucent Classic LED lamp slechts 5 Watt. Vervang je een oude E14 gloeilamp voor deze Noxion Lucent Classic LED lamp, dan levert je dat dus een energiebesparing van maar liefst 87% op! Ook de hoge lichtopbrengst van 470 lumen is een absoluut pluspunt. En met de 15.000 branduren ben je vele jaren verzekerd van LED verlichting van zeer hoge kwaliteit. Dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs, inclusief 2 jaar Lampdirect all-in garantie. Kies voor een duurzame en energiezuinige toekomst met de Lucent Classic E14 LED Lustre van Noxion.lamp

Toepassingsgebied

De diverse Noxion Lucent Classic LED Lustre E14 lampen komen onder andere goed tot hun recht in huiskamers, slaapkamers, de horeca, de retail en in algemene ruimtes waar een prettige sfeer gewenst is.

 


 

GU10 LED Spot

Noxion Lucent GU10 LED Spot 3.3W - Extra warm wit

Ook als beste koop getest: de Noxion Lucent GU10 LED Spot. Dit product is met zijn vermogen van slechts 3.3 Watt zeer zuinig te noemen. Zeker wanneer je dit vergelijkt met de conventionele halogeenspots van 35 Watt. Kies je voor deze Noxion GU10 LED Spot, dan bespaar je niet alleen ruim 90% op je energiekosten. Ook heb je dankzij de 15.000 branduren vele jaren plezier van deze LED verlichting en hoef je dus niet telkens een nieuw spotje aan te schaffen. De GU10 fitting is erg handig qua gebruik. Het enige dat je hoeft te doen is deze een kwartslag in het armatuur te draaien en je hebt direct licht. Ook is deze Noxion GU10 LED Spot dimbaar. Zo kun je in iedere ruimte voor een extra fijne en warme sfeer zorgen. Ontdek snel het hele assortiment van deze succesvolle Lucent serie van Noxion en profiteer van de beste prijzen, in combinatie met 2 jaar Lampdirect all-in garantie.lamp

Toepassingsgebied

Met een Noxion Lucent LED GU10 LED Spot kun je vele kanten op. Het is als accentverlichting of algemene verlichting onder andere geschikt voor huiskamers, slaapkamers en musea, maar ook voor de retail, horeca en showrooms.

 


 

Noxion Lucent

Noxion, best in class lighting

Al enige tijd is Noxion het snelstgroeiende lichtmerk in Europa. Deze fraaie prestatie is te danken aan de diverse LED producten, die qua specificaties en levensduur bij de absolute top horen. De ontwerpers zitten nooit stil en zijn dagelijks bezig met innovatie en het gebruik van de nieuwste LED technonogie. Dit alles om ervoor te zorgen dat iedereen vele jaren kan blijven genieten van topkwaliteit LED verlichting. Daarmee draagt Noxion graag zijn steentje bij aan een groenere en schonere wereld. Steeds meer klanten van Lampdirect kiezen voor de betrouwbaarheid van Noxion. Van zeer compacte LED verlichting tot krachtige en robuuste LED armaturen. Voor welke Noxion LED verlichting kies jij?

 

 


 


LED lampen

LED LampenLED TL buizen

LED TL BuizenLED Paneel

LED PanelenLED Lichtlijnen

LED Downlights