• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
  • Duurzame LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

T8 TL Buis met starter vervangen door LED Buis (conventioneel VSA)

Het installeren van een LED buis is zeer gemakkelijk, ook wanneer je een armatuur hebt met een conventioneel voorschakelapparaat (EM VSA). Deze is herkenbaar aan de aanwezigheid van een starter. Ben je benieuwd hoe je eenvoudig jouw oude TL-D buizen kunt vervangen? Voor het gemak hebben we een kleine stappenplan opgesteld waarin wij dit uitleggen! Heb je twijfels of je een van de stappen goed doet? We adviseren dan altijd contact op te nemen met een gecertificeerd installateur.

Philips LED TL buis ledtube T8

 

Binnen 4 stappen beginnen met besparen:

Stap 1 - Schakel de stroom uit. Voor extra zekerheid kun je de schakelaar in de meterkast omzetten.

Stap 2 - Draai de oude TL buis een kwartslag zodat je hem kunt verwijderen uit het armatuur.

Stap 3 - Verwijder de oude starter en vervang deze door de LED starter.

Stap 4 - Plaats de nieuwe LED buis in het armatuur en draai deze een kwartslag vast totdat je aanvoelt dat deze goed zit. Let op: sluit de kant met het N / L teken aan op de kant van de netstroom!

 

 
 

 

Je kunt ook onze video bekijken, waarin we dezelfde stappen doorlopen:

 

 

 

Armatuur zonder starter?

Heb je een armatuur zonder starter? Bekijk dan onze video over hoe je een TL buis vervangt door LED met elektronisch voorschakelapparaat (HF VSA). Ben je verder benieuwd naar al onze LED TL buizen en accessoires? Bekijk ze hieronder!