Licht is als een prachtige jurk voor uw huis. Kies iets dat past bij elke gelegenheid… kies voor sensorverlichting!

Wanneer u een beslissing dient te maken bij het vernieuwen van uw verlichtingssysteem, is het belangrijk om te kiezen voor hoge kwaliteit, het juiste materiaal en natuurlijk een prachtige stijl, hopelijk zonder dat u gek wordt van het winkelen en vergelijken!

 

Vandaag willen wij, LampDirect, daarom graag uw persoonlijke assistent zijn! Hier is ons advies…

 

Door middel van het implementeren van infrarode, bewegingsgevoelige en ultrasonische technologie heeft Steinel een nieuwe collectie sensorverlichting op de markt gebracht, welke uitermate geschikt is voor een groot aantal verschillende toepassingen, die u zullen leiden tot vele voordelen!

 

Sensortechnologie brengt u alles wat u maar wenst! Doordat uw lampen zullen reageren op beweging of afgesteld zijn door middel van een schemeringsdrempel, bent u verzekerd van zowel lagere energiekosten, als verminderde onderhoudskosten, terwijl de lampen ook nog eens milieuvriendelijker zijn.

 

En daarbovenop, vergeet u nooit meer het licht uit te doen! 

 

Steinel Sensorlamp L 825 LED iHF Antraciet schakelt zich automatisch uit na een bepaalde tijd. Deze sensor mist geen enkele beweging binnen 8 meter, waardoor de omgeving alleen verlicht wordt wanneer dit nodig is. Dit product kan buiten worden gebruikt, maar ook voor grote ruimtes als hallen en entrees, en dat met een levensduur tot maar liefst 30 jaar! Daarnaast zorgt de combinatie van sensortechnologie met de bijbehorende LED lampen voor de perfecte oplossing om uw huis energieefficiënter te maken en meer stijlvol!  

 

Investeren in sensorverlichting betekend kiezen voor energie- en lichtefficiëntie, maar ook voor veiligheid en betrouwbaarheid door bijvoorbeeld het verlichten van uw trappenhuis of buitenplaatsen. Een simpel detail, als het oplichten van uw huisnummer, kan extreem nuttig zijn. Een product als de Steinel Sensorlamp L1 Zwart , registreert beweging binnen 10 meter, waardoor zowel uw huis, als uw voordeur, stijvol verlicht wordt wanneer iemand uw oprit betreedt. De lamp blijft dan zo lang branden als u zelf wilt, aangezien u namelijk zelf de timer kunt instellen, aangepast aan uw eigen wensen!

  

Maar dit is nog niet alles! U kunt kiezen om sensorverlichting puur decoratief te gebruiken. Door de Steinel Tuinverlichting met PIR-Sensor GL16S Zwart aan te kopen creeert u een romantische sfeer in uw tuin, dankzij het design van dit product, dat laat denken aan een oude lantaarn. Dit product is perfect voor buiten, vaak gebruikt voor het oplichten van achtertuinen, entrees of opritten, door de hoge kwaliteit van het licht, het lage energieverbruik en de fantastische stijl.

 

Volg de trend en kies voor sensorverlichting als oplossing voor uw lichtsysteem.

 

Sommige dingen raken nooit uit de mode… hoge energierekeningen wel!