Makkelijk, efficiënt en stijlvol.

 

Railverlichting is het antwoord bij het kiezen voor een juist armatuur voor verschillende soorten winkels. De flexibiliteit van dit type verlichting biedt de mogelijkheid tot zowel algemene, als accentlicht. U kunt lagen aanbrengen in uw ruimtes, door de lampen op variërende hoogtes te plaatsen. Het is mogelijk om uw railsysteem aan te passen aan uw eigen wensen en behoeftes, door het customizen van de baanlengte en de vorm van de rails.

 

Wat is railverlichting en hoe werkt het?


Deze lichtoplossing bestaat uit metalen rails die stroom geleid. De verschillende onderdelen voor uw railsysteem kunt u vinden op .

 

Onbeperkt kiezen, onbeperkte voordelen! 


U kunt de rails inbouwen in het plafond, op uw muur plaatsen of bevestigen aan hangertjes. De laatste optie zorgt voor accentverlichting én gereduceerde kosten, aangezien de lampen lager hangen en daardoor minder lumens, lees energie, nodig hebben.

 

In onze webshop vindt u zowel 1 als 2 meter lange rails, die u kunt verbinden door middel van connectors, te vinden op .

 

Wilt u een bepaalde vorm? Dan hebben wij ook nog X en T connectors, om een passende oplossing voor uw winkel te creëren, die aan al uw wensen en behoeftes voldoen.

 

Daarbovenop heeft u met een railsysteem de mogelijkheid om drie aparte lichtgroepen tegelijkertijd te beheren, waardoor u de controle heeft over het licht in uw ruimte en kunt spelen met uw lichtoplossing.

 

Door de vele mogelijkheden en accessoires lijkt railverlichting in het begin ingewikkeld te installeren. Wij, Lampdirect.be/nl, zullen u laten zien hoe eenvoudig dit systeem is en adviseren bij uw keuze. Een railsysteem kan voor u namelijk de perfecte en flexibele oplossing zijn in het verlichten van uw winkel!