• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Zakelijk? Ontvang een offerte op maat
 • Duurzame LED oplossingen

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

LED verlichting voor horeca

hotel restaurant


“Laat uw gasten zich meteen thuis voelen”Er is geen tweede kans voor een eerste indruk. In de horeca gaat het erom of de gasten zich op hun gemak voelen en een positieve ervaring hebben. Een goede verlichting die een unieke sfeer creëert en klanten uitnodigt om te kunnen ontspannen is cruciaal. Goed licht voor hotels en restaurants zorgt voor een aangename sfeer en verhoogt het aantal bezoekers..
Welke led-lampen zijn bedoeld voor gebruik in de horeca?hotel foyer

Entree en foyer


Gasten die arriveren moeten zich vanaf de eerste minuut op hun gemak voelen. Het entree gebied bestaat meestal uit verschillende delen: van de ingang zelf tot de receptie en vaak extra zitplaatsen.

Een goede verlichtingsoplossing kan helpen om de verschillende zones van elkaar te definiëren om een duidelijke en makkelijke oriëntatie waar te maken. Door accentverlichting met LED downlights en LED spots, komt de architectuur van het gebouw en kunstwerken goed tot hun recht.Onze aanrader: de Noxion LED Downlight Bora


 • Dimbaar voor verschillende sferen
 • Verkrijgbaar in warm of koel wit
 • Voor evenredige verspreiding van licht


hotel room

Kamers en suites


Na een lange en vermoeiende dag wensen gasten rust en ontspanning. Omdat de hotelkamer ook dienst doet als werk- slaap- en woonruimte is een optimaal verlichtingsconcept noodzakelijk.

Voor een heldere basisverlichting zijn bijzonder grote LED wand- of plafondarmaturen met een hoge lichtopbrengst aanbevolen. Lampen met een warm witte lichtkleur zorgen voor een gezellige en vriendelijke sfeer. Bovendien moeten de muurkleur en het meubilair van de ruimte altijd worden opgenomen in het verlichtingsconcept.


Onze aanrader: de Noxion Lucent LED filament


 • Zeer warm wit licht
 • Zichtbare LED filamenten
 • Veelgebruikte E27 fitting


hotel restaurant

Bars en restaurants


Afhankelijk van kleur, vorm en grootte kunnen armaturen harmoniëren of contrasteren met de rest van het interieurontwerp. Vooral de helderheid moet altijd goed worden aangepast. Bezoekers moeten hun eten en drinken goed kunnen zien, terwijl ze niet verblind worden door de lichtbron. Voor dit doel zijn dimbare LED lampen en LED plafondarmaturen die zich optimaal aanpassen aan de lichtomstandigheden van groot voordeel.

Gedempt licht om te ontspannen - Helder licht voor een stimulerende gesprekssfeer.


Onze aanrader: de Noxion Avant LED tube


 • In te bouwen zoals op de foto
 • 1-op-1 vervanger voor TL buizen
 • In verschillende lengten beschikbaar


hotel corridor

Trap en gang


In de meeste hotels worden sommige gebieden alleen gebruikt als dat nodig is. Voor dergelijke toepassingen is een bewegingsmelder of het gebruik van LED-armaturen met geïntegreerde sensoren een voordeel. In de aanwezigheid van mensen wordt het licht verhoogd naar maximale kracht en bij afwezigheid kan het worden gedimd. Zo kan rekening worden gehouden met de veiligheidsbehoeften van de gasten en kan het energieverbruik nog steeds optimaal worden verminderd. Ook moet het gebruik van noodverlichting niet worden genegeerd.
Onze aanrader: de Noxion Spot


 • Keuze uit verschillende modellen
 • Beschikbaar in wit, zwart of zilver
 • Bekende GU10 fitting


Is jouw bedrijfsgebouw al voorbereid?

Wist jij al dat bedrijfsgebouwen een energielabel moeten hebben en dat dit bij kantoorgebouwen per 1 januari 2023 zelfs minimaal energielabel C moet zijn? Hoewel dit nog ver weg lijkt, gaat tijd sneller dan je denkt! Er zijn meerdere manieren om aan de verplichting te voldoen. Denk aan grote investeringen als het plaatsen van zonnepanelen, je bedrijfspand beter isoleren of installaties aanpassen. Overstappen op LED verlichting is echter één van de goedkoopste investeringen om te zorgen dat jouw gebouw nog gebruikt mag worden! Neem dus nu actie; wij bij Lampdirect staan voor jou klaar met lichtadvies én LED verlichting waarmee je tot wel 70% op je energieverbruik kan besparen!

Benieuwd of jouw bedrijfsgebouw ook per 2023 aan deze verplichting moet voldoen? Met de infographic Beslisboom van het RvO kun je dit stap voor stap bepalen.