De meeste bedrijven bieden u een standaard garantie aan die door de fabricant aangeboden wordt. Bij Lampdirect gaan we nog een stapje verder. Wanneer u producten bij ons koopt, krijgt u niet alleen gratis advies van ons vriendelijke en bekwame personeel, goede prijzen en gratis levering bij grote bestellingen,  u krijgt ook een ongeëvenaarde garantie op uw producten. Alles zonder extra kosten.

 

Lampdirect Garantie

 

Wat dekt de garantie?

Wanneer u een product koopt bij Lampdirect.be/nl, wordt de garantie altijd duidelijk vermeld op de pagina. De garantie is geldig vanaf de factuurdatum. De garantie wordt altijd in jaren vermeld, dit betekent dat het aantal uren dat de lamp ingeschakeld is geweest geen invloed zal hebben op uw claim. 


Uiteraard hebben LED lampen en producten met een langere levensduur een langere garantie, maar in sommige gevallen is dit afhankelijk van een specifiek product.
 

In tegenstelling tot andere bedrijven, als de garantie vastgesteld is op 5 jaar dan is de garantie ook echt 5 jaar. De enige voorwaarden zijn dat het product is gebruikt onder normale omstandigheden. Dit betekent: 
 

  • U heeft de producten gebruikt zoals geadviseerd door onze website, het doosje of de gebruikershandleiding.
  • De producten kunnen maximaal 50.000 keer in- en uitgeschakeld worden (een aanzienlijke hoeveelheid).
  • Het voltage mag niet meer dan 10% afwijken van 230V (dit is de standaard netstroom).
  • Er dient meer dan 10cm ruimte rondom de lamp of armatuur te zijn.
     

Dit betekent dat kopen bij Lampdirect echt risicovrij is.
 

Wat maakt onze garantie anders?

Anders dan andere bedrijven maakt Lampdirect het garantie claimproces zo eenvoudig mogelijk:

✓ U kunt Lampdirect gratis bellen.

✓ Uw probleem  opgelost in 5 minuten.

✓ Geen wachttijden en geen kosten.

✓ U kunt ons een e-mail sturen en wij verwerken deze in 24 uur (op werkdagen). Dat is een belofte.
 

Wat moet ik doen om een claim in te dienen?

Het enige dat u hoeft te doen is ons informeren over het ordernummer en een foto van het product waarover u een claim wilt indienen. In het geval dat we de lamp moeten controleren (soms voor uw eigen kennis), zullen we een pick-up van het product organiseren. Als uw claim geldig is en binnen de garantieperiode valt, dan sturen we vervanging van het product binnen 24 uur! Kan het eenvoudiger?

 

Bekijk onze Garantie pagina voor meer informatie