Wat als uw huidige halogeenlamp niet meer werkt? Dan biedt LampDirect u twee manieren om uw energie-efficiëntie te verbeteren!

 

Kwaliteit, efficiëntie en besparingen.

Gelooft u dat deze drie woorden passen bij slechts één product? Nee? Dan laat ons u overtuigen van wel en uw gedachtes te veranderen… En wij zijn geen illusionisten!

 

Aangezien halogeenlampen vaak te krijgen zijn tegen voordelige prijzen en toch zorgen voor een plezierige en knusse sfeer, behoren deze lampen tot de meest gebruikte technieken om onze huizen te verlichten. Echter, op de blog van LampDirect vindt u de fantastische kans om uw visie op verlichting te revolutioneren!


Laten we ervan uitgaan dat de meeste van u uw huis hebben voorzien van halogeen spotlampen, vanwege het modern design en warme verlichting. Een geweldige keuze! Maar als deze lampen niet meer werken, wat is dan uw volgende stap?

 

U kunt de lamp makkelijk vervangen met eenzelfde of een gelijkwaardige lamp, zoals de  Philips Accentline 50W GU5.3 12V 36D - 18081 . Ow! Vergeet daarbij niet dat de meeste van deze lampen een werken met 12V en u dus een transformator nodig heeft om de elektrische spanning te verhogen naar 230V. In principe een product als de  Osram HTM 150VA 230V


Het is makkelijk om voor halogeen te kiezen door de snelle vervanging, waardoor u tijd zult besparen… maar dit is niet de beste keuze, geen nuttige verandering, geen energiebesparende technologie!
Wat u in plaats daarvan kunt doen, is overstappen naar   Herinnert u zich nog de transformator die u nodig had om de lamp te laten presteren? Vergeet dit maar, want deze heeft u niet meer nodig! Dit zal uw energiekosten verlagen, aangezien de transformator geen voordelen biedt in uw energieverbruik. Een transformator verhoogt uw energierekening zelfs alleen maar!  


Het product dat wij uw aanraden is een Philips LEDspot 5.4-50W, welke representatief is voor de drie woorden: kwaliteit, efficiëntie en besparingen!


En wel hierdoor!Met een levensduur van maar liefst 50.000 uren en een wattage van slechts 5.4W, biedt LED technologie u de warme verlichting waar u naar op zoek bent, terwijl u tevens bespaart op onderhoudskosten. Wanneer u overstapt op LED, vermindert u daarnaast uw energiekosten tot zelfs 90%!


Om uw eigen besparingen bij een overstap naar LED precies uit te rekenen, kunt u onze Besparingscalculator gebruiken.


Om te zien hoe makkelijk het is om uw oude halogeenlamp van 12V te vervangen door een LED lamp van 230V en daarnaast vaarwel te zeggen tegen de onnodige transformator, geniet dan van onze onderstaande tutorial!


De stappen in de tutorial zijn:
  • Hoe verwijdert u de oude halogeenlamp
  • Hoe schakelt u de transformator uit
  • Hoe sluit u de GU10 fitting aan op uw stroomverbinding
  • Hoe monteert u de nieuwe LED lamp
  • Geniet van de efficiëntie en kwaliteit van uw nieuwe lichtoplossing!

    
Wanneer u meer video's wilt zien, bezoek dan ons Youtube kanaal